Καμία πληρωμή και… αποσύνθεση

Καμία πληρωμή και… αποσύνθεση

Καμία πληρωμή και… αποσύνθεση

bet365

Θολό παραμένει το τοπίο στον Άρη και όσο περνούν οι μέρες εντείνεται και το κλίμα ανασφάλειας στο εσωτερικό της ομάδας. Κι αυτό διότι ούτε και σήμερα(26/6) έγιναν πληρωμές παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση σχετική με τις πληρωμές, απλά κύκλοι της ιδιοκτησίας σημειώνουν ότι στη διάρκεια της αυριανής(27/6) ημέρας είναι πιθανό να σημειωθούν νέες ημερομηνίες. Το βέβαιο είναι ότι όσο δεν γίνονται πληρωμές απέναντι στα αγωνιστικά στελέχη της φετινής ομάδας αλλά και στους πιστωτές στο άρθρο 99, η ΚΑΕ διατηρείται σε καθεστώς έντονου κινδύνου.

Υπό αυτές τις συνθήκες, είναι αδύνατο να γίνει λόγος για την επόμενη μέρα διότι αυτή τη στιγμή «καίει» το παρόν και το άνοιγμα του (τουλάχιστον) ενός εκατομμυρίου ευρώ που υπάρχει. Ο κίνδυνος των προσφυγών ελλοχεύει και κατ’ επέκταση της απώλειας παικτών. Για παράδειγμα, ο Θόδωρος Ζάρας (σ. σ. στον οποίον έχει κατατεθεί πρόταση για νέο διετές συμβόλαιο) βρίσκεται μια ανάσα από τον ΠΑΟΚ, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να «κλείσει» στην ΑΕΚ και ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Στο στόχαστρο της Ένωσης βρίσκεται και ο Βασίλης Καββαδάς ο οποίος έχει ναι μεν συμβόλαιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά έχει και το δικαίωμα να εξασφαλίσει την ελευθερία του λόγω της οικονομικής ασυνέπειάς απέναντί του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα