«Κλείδωσε» ο Μίσσας στην Εθνική!

«Κλείδωσε» ο Μίσσας στην Εθνική!

bet365

Ο Κώστας Μίσσας είναι ο προπονητής που θα οδηγήσει την Εθνική ομάδα στο ερχόμενο Eurobasket, κάτι που είχε γράψει το gazzetta.gr από τη πρώτη στιγμή.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο έμπειρος τεχνικός θα είναι εκείνος που θα πάρει το χρίσμα από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, έχοντας βοηθούς, τους Τζώρτζη Δικαιουλάκο και Μιχάλη Κακιούζη. Μάλιστα όλοι έχουν ενημερωθεί για την απόφαση του προέδρου της ΕΟΚ!

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Κώστας Μίσσας βρέθηκε στο Antetokounbros event και δήλωνε στους δημοσιογράφους ότι «αναμένονται ανακοινώσεις». Μοναδική εκκρεμότητα όσον αφορά την στελέχωση του τεχνικού επιτελείου, αποτελεί εκείνος που θα κάνει το scouting και την ανάλυση του βίντεο.

Εδώ και δέκα μέρες, το gazzetta.gr είχε γράψει για τον Κώστα Μίσσα και το προβάδισμα για τον «γαλανόλευκο» πάγκο και εντός των επόμενων ημερών (αν όχι ωρών) αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση.

Αύριο (27/6) έχει συγκληθεί Δ.Σ. στην ΕΟΚ το οποίο θα δώσει την τυπική έγκριση στην απόφαση που έχει ήδη ληφθεί.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα καλέσει για τις θέσεις των γκαρντ τους Νικ Καλάθη, Κώστα Σλούκα, Βαγγέλη Μάντζαρη και Νίκο Παππά.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αν και υπολογίζεται, αποτελεί ερωτηματικό και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι επιλέχθηκε από τους Ατλάντα Χοκς στο draft και στη συνέχεια υπέγραψε και συμβόλαιο. Όπερ και σημαίνει ότι θα δώσει κανονικά το «παρών» στο Summer League και είναι άγνωστο κατά πόσο θα δεχθεί να μπει στη διαδικασία της προετοιμασίας (αρχίζει στις 25 Ιουλίου), έχοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να «κοπεί» από την τελική 12άδα. Τον τελευταίο λόγο θα έχει τόσο εκείνος, όσο και οι Χοκς.

Από εκεί και πέρα, στους φόργουορντ θα κληθούν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου, Πρίντεζης, Αγραβάνης, ενώ το ερωτηματικό αφορά τον Στράτο Περπέρογλου.

Τέλος στις θέσεις των σέντερ θα κληθούν οι Μπουρούσης, Κουφός, Παπαγιάννης (σ.σ. έχει εξασφαλιστεί εδώ και καιρό η σύμφωνη γνώμη των Σακραμέντο Κινγκς) και Μπόγρης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα