Μίσσας: «Έρχονται οι ανακοινώσεις για την Εθνική»

Μίσσας: «Έρχονται οι ανακοινώσεις για την Εθνική»

Μίσσας: «Έρχονται οι ανακοινώσεις για την Εθνική»

bet365

Ο Κώστας Μίσσας είναι το φαβορί για να αναλάβει τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή, επιβεβαιώνοντας ότι το ζήτημα θα ξεκαθαρίσει στις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

Η περίπτωση του Κώστα Μίσσα για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή βρίσκεται σε περίοπτη θέση στη λίστα της ΕΟΚ, έχοντας διατελέσει χρόνια τεχνικός σύμβουλος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κι έχοντας συνεργαστεί στο παρελθόν με την πλειοψηφία των διεθνών στις μικρές Εθνικές.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Τόσο με τη σειρά των 90άρηδων (Σλούκας, Μάντζαρης, Μπόγρης, Παπανικολάου, Παππάς) κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ Νέων όσο και με την τάξη των 94άρηδων (Αντετοκούνμπο) - 95άρηδων (Αγραβάνης - Παπαπέτρου), τους οποίους είχε κοουτσάρει στο Ευρωμπάσκετ Νέων στην Εσθονία, το 2013.

To gazzetta.gr ανέλυσε τις προηγούμενες ημέρες όλα τα δεδομένα σχετικά με τον Μίσσα, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για αυτή την προοπτική, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Φώτη Κατσικάρη στον πάγκο της Εθνικής.

«Αύριο-μεθαύριο θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Όπως και το να το κάνουμε, η Εθνική ομάδα είναι ένα ξεχωριστό ζήτημα που έχει μια εντελώς διαφορετική λογική και προσέγγιση για όλους εμάς που την έχουμε υπηρετήσει. Πολύ σύντομα θα έχουμε εξελίξεις»

 

Τελευταία Νέα