Και τώρα το... μετάλλιο!

Gazzetta team
Και τώρα το... μετάλλιο!

bet365

Μπορεί η Εθνική γυναικών να μην τα κατάφερε στον ημιτελικό με τη Γαλλία ωστόσο έχει την ευκαιρία να φύγει από τη Τσεχία με το χάλκινο μετάλλιο στις αποσκευές της, κερδίζοντας στον μικρό τελικό (19:00, ΕΡΤ-1) το Βέλγιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει σε λίγες ώρες ραντεβού με την ιστορία του, αφού καλείται να κατακτήσει το πρώτο του μετάλλιο σε Eurobasket και να κλείσει ιδανικά το ονειρικό ταξίδι του στην Πράγα.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Γερμανία – Καμερούν (21+).

Μπορεί να έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο γνωρίζοντας την ήττα από τη Γαλλία στον ημιτελικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τελείωσε και η διοργάνωση για τον Κώστα Κεραμιδά και τα κορίτσια του.

Η Εθνική γυναικών εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη πρόκληση αφού με νίκη απέναντι στο Βέλγιο στον μικρό τελικό της διοργάνωσης θα κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο.

Ουσιαστικά ο μεγάλος στόχος που ήταν η πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επετεύχθη, με τη «γαλανόλευκη» να ετοιμάζεται για τη μεγάλη υπέρβαση με την κατάκτηση του πρώτου μεταλλίου!

Το βαρύτιμο τρόπαιο θα διεκδικήσουν η Ισπανία και η Γαλλία στον μεγάλο τελικό του Eurobasket!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα