Μάντζαρης: «Θα ήμουν ανήθικος αν δεν μιλούσα πρώτα με Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Θα ήμουν ανήθικος αν δεν μιλούσα πρώτα με Ολυμπιακό»
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε ότι προτεραιότητα του ήταν πάντα ο Ολυμπιακός, ενώ σχολίασε ότι θα ήταν ανήθικος αν δεν μιλούσε πρώτα με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης σε συνέντευξη στο αθλητικό ραδιόφωνο Sport24 Radio τόνισε τις λεπτομέρειες για την συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό.

«Γράφτηκε και ειπώθηκε ότι είχα συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω ποιος τα είπε και δεν με ενδιαφέρει. Είμαι πάντα ηθικός. Έτσι έχω μάθει από την οικογένειά μου.

Κι εγώ και ο εκπρόσωπός μου λέγαμε στις ενδιαφερόμενες ομάδες ότι προτεραιότητα έχει ο Ολυμπιακός. Θα ήμουν ανήθικος αν δεν μιλούσα πρώτα με την ομάδα και τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται τα τελευταία 6 χρόνια, απ΄ όταν με πήραν από το Περιστέρι».

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Πορτογαλία – Νέα Ζηλανδία (21+).

Αυτά ήταν που «πυροδότησαν» και την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα