Κοριτσάρες έτοιμες για τελικό!

Νίκος Καρφής
Κοριτσάρες έτοιμες για τελικό!

bet365

Η Εθνική Γυναικών θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή της πορεία στο Eurobasket και να κλείσει θέση για τον τελικό, αφου αντιμετωπίζει την Γαλλία στον ημιτελικό της διοργάνωσης (21:30, ΕΡΤ 1).

Μετά τις τεράστιες νίκες κόντρα σε Σερβία, Ρωσία και Τουρκία, η Εθνική Γυναικών ετοιμάζεται να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της.

Η ομάδα του Κώστα Κεραμιδά αντιμετωπίζει την Γαλλία (21:30, ΕΡΤ) στα ημιτελικά του Eurobasket και ψάχνει τη νίκη και κατ' επέκταση το παρθενικό της μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση

Προβλήματα δεν υπάρχει για τις διεθνείς μας και όλοι στην Ελλάδα είναι προσηλωμένοι στην μεγάλη αναμέτρηση με τις Γαλλίδες. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στον όμιλο, εκεί όπου η Εθνική είχε ηττηθεί με 70-63.

Το αυριανό ματς βέβαια θα είναι ένας τελείως διαφορετικό παιχνίδι και η παρέα των Μάλτση, Καλτσίδου και Σπανού ελπίζει πως αυτή θα είναι που θα χαμογελάσει στο τέλος, κάνοντας άλλη μια υπέρβαση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα