Crash test: Ελλάδα εναντίον Γαλλίας!

Crash test: Ελλάδα εναντίον Γαλλίας!

bet365

Η Ελλάδα αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά την Γαλλία (24/06, 21:30) στο Eurobasket και η FIBA κάνει ένα crah test στα ζευγάρια των ημιτελικών. «Θα μπορέσει να συνεχίσει με τα υψηλά ενεργειακά επίπεδα που έχει καταγράψει ή θα κουραστεί και θα υποκύψει;», λέει για την Εθνική Γυναικών.

Την ευκαιρία να κάνει ακόμα μια υπέρβαση και να συνεχίσει να γράφει ιστορία θα έχει η Εθνική Γυναικών, καθώς απόψε (24/06, 21:30) θα αναμετρηθεί με την Γαλλία.

Οι παίκτριες του Κώστα Κεραμιδά που έχουν κάνει την Ελλάδα να... παραμιλάει, μπορεί να φιγουράριζαν ως αουτσάιντερ, αλλά πλέον έχουν... κατατροπώσει φαβορί όπως η Σερβία, η Ρωσία και η Τουρκία, κι είναι έτοιμες να προσθέσουν ακόμα ένα «θύμα» στην λίστα τους, το οποίο συναντούν μπροστά τους για δεύτερη φορά στο θεσμό, μετά το ματς των ομίλων.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Μεξικό – Ρωσία (21+).

Η FIBA έκανε μια σύγκριση στα ζευγάρια των ημιτελικών, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο τελικός θα δει τα φαβορί ή τις... πρωτάρες;» καθώς και στο άλλο ζευγάρι των «4» υπήρχε επίσης μια έκπληξη, το Βέλγιο, το οποίο θα αναμετρηθεί με την Ισπανία (24/06, 19:00).

Όσον αφορά την... μονομαχία της Εθνικής μας, το αφιέρωμα αναφέρει:

«Κλειδιά του ματς: Εντέν Μιγιέμ εναντίον Στέλλας Καλτσίδου

Τα δύο... φτερά είναι καθοριστικά στις επιτυχίες των ομάδων τους. Η Μιγιέμ ηγείται της Γαλλίας σε λεπτά και σκορ (26.4λ./12.5π.). Η Καλτσίδου (15.4π., 5.6ρ., 2.6ασ., 1.6κλ.) είχε αποβληθεί από το προηγούμενο ματς των ομίλων με δεύτερη τεχνική ποινή, νωρίς στην τρίτη περίοδο, το οποίο, σύμφωνα με τον κόουτς Κεραμιδά, είχε τεράστιο αντίκτυπο στο παιχνίδι.

Η Γαλλία έχει μια σειρά επιλογών για να χρησιμοποιήσει πάνω στην Εβίνα Μάλτση (18.2π., 7.2ρ., 4.6ασ., 2κλ., 36.5 λεπτά, 17.5 βαθμοί στο ranking), για την οποία θα πρέπει να βρουν λύσεις, μετά τις... αστρικές εμφανίσεις της στο τουρνουά.

Κλειδί των στατιστικών: Τα λεπτά του αγώνα

Και οι 12 παίκτριες της Γαλλίας έχουν παίξει κατά μέσο όρο για 9 λεπτά ανά αγώνα, και μόνο οι Μιγιέμ και Ντούμερτς έχουν πάνω από 20 λεπτά κ.μ.ό.

Από την άλλη, η ελληνική ομάδα βασίζεται κυρίως στις τέσσερις βασικές: Μάλτση (36.5 λεπτά), Καλτσίδου (30.4), Σπανού (31.2) και Νικολοπούλου (28.8), που όλες τους μετρούν περισσότερο χρόνο μέσα στο παρκέ από την Μιγιέμ (26.4). Για να μην πούμε ότι έχουν παίξει και ένα περισσότερο παιχνίδι στην διοργάνωση. Θα μπορέσει να συνεχίσει η Ελλάδα με τα υψηλά ενεργειακά επίπεδα που έχει καταγράψει μέχρι τώρα ή θα κουραστεί και θα υποκύψει;».

Σχετικά με το άλλο ζευγάρι (Ισπανία - Βέλγιο), υπογραμμίζεται:

«Κλειδιά του ματς: Σάντσο Λιτλ εναντίον Έμμα Μίσεμαν

Σε σχέση με τις άλλες συναρπαστικές μάχες στο παρκέ, αν η Λιτλ καταφέρει να βρει έναν τρόπο να επιβραδύνει την Μίσεμαν ή αν δημιουργήσει πρόβλημα στην επίθεση, τότε οι πιθανότητες της Ισπανίας θα βελτιωθούν δραματικά.

Η Μίσεμαν ηγείται στο σκοράρισμα στην διοργάνωση (21.3 πόντοι κατά μέσο όρο), αλλά και οι δύο παίκτριες θα έχουν ποιοτική υποστήριξη μέσα στο παρκέ. Η Κιμ Μέσντο και η Άλμπα Τόρενς θα έχουν επίσης το ενδιαφέρον πάνω τους.

Κλειδί των στατιστικών: Δύο θέματα έχουν να διαχειριστούν οι προπονητές: τα ριμπάουντ και τα λάθη

Η Ισπανία είναι δεύτερη σε ριμπάουντ μέχρι στιγμής (49.8), ενώ, περιέργως, το Βέλγιο είναι τελευταίο σε αυτό τον τομέα (33).

Ωστόσο, η Ισπανία έχει να... ντρέπεται για τα λάθη που κάνει (18) και χάνει εύκολα την μπάλα, ενώ το Βέλγιο είναι δεύτερο σε λιγότερα λάθη (11.8), με την Τζούλι Βανλού να έχει καλή υποστήριξη από την Μάρτζορι Καρπρό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα