Πληρωμές από εβδομάδα και κατάσταση κινδύνου

Πληρωμές από εβδομάδα και κατάσταση κινδύνου

Πληρωμές από εβδομάδα και κατάσταση κινδύνου

bet365

Η τελευταία δέσμευση της ΚΑΕ Άρης προς τους πιστωτές προέβλεπε την έναρξη πληρωμών από την Παρασκευή(23/6) και την ολοκλήρωση αυτών στις 26 Ιουνίου με την εξόφληση του συνόλου των υποχρεώσεων. Σήμερα, δεν υπήρξε κίνηση στους λογαριασμούς των παικτών κι αυτό ενισχύει το κλίμα ανασφάλειας στους «κίτρινους».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι πολλές ανοιχτές υποχρεώσεις και οι διαδοχικές παρατάσεις στην καταβολή των χρημάτων αυξάνουν το αίσθημα ανασφάλειας και αμφιβολίας για την επόμενη μέρα του μπασκετικού Άρη. Διότι ήδη αναφέρθηκαν συγκεκριμένες ημερομηνίες πληρωμής οι οποίες δεν τηρήθηκαν και επί της ουσίας από τη χρήση 2016-17 υπάρχει άνοιγμα το οποίο (απέναντι σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο) ξεπερνά τις 900.000 ευρώ, με τη σημείωση ότι είναι σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη με τον Ντέβιν Μαρμπλ καθώς αναμένεται η απόφαση του BAT επί της προσφυγής που κατέθεσε ο Αμερικανός διεκδικώντας το ποσό των 200.000 δολαρίων.

Υπάρχουν παράλληλα υποχρεώσεις (τουλάχιστον) δύο μηνών απέναντι στο υπαλληλικό προσωπικό και κυρίως, οφειλές αρκετών μηνών στους πιστωτές του άρθρου 99, γεγονός που εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τη βιωσιμότητας της εταιρίας.

Ποιο είναι το μέλλον; Επί του παρόντος σημειώνεται ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνουν πληρωμές και κατ’ αυτόν τον τρόπο θα αποφευχθεί ο εκτροχιασμός. Και μένει να φανεί το επίπεδο υπομονής των παικτών. Εφόσον γίνουν στο επίπεδο που απαιτείται (σ. σ. δηλαδή να μοιραστεί τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ), τότε θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την αποφυγή εξαιρετικά δύσκολα καταστάσεων. Το βέβαιο είναι επίσης ότι στο σημείο που έφτασε η όλη κατάσταση, δεν χωρούν νέες αναβολές.

Πάμε στις διαθέσεις των παικτών. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι οι Ξανθόπουλος, Σίμτσακ, Ζάρας και Μούρτος σκοπεύουν να δώσουν τον επιπλέον χρόνο στην ΚΑΕ σεβόμενοι την άψογη συνεργασία που είχαν με την τωρινή ιδιοκτησία κατά την περσινή σεζόν, αλλά και το προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Νίκος Λάσκαρης. Και μένει να φανούν οι κινήσεις των υπολοίπων. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς εμφανίζεται αποφασισμένος να ακολουθήσει τη νομική οδό, ενώ την ίδια σκέψη έχει και ο Τάντια Ντραγκίτσεβιτς. Ο Βίκτορ Σανικίντζε – ο οποίος είχε προχωρήσει σε καταγγελία της σύμβασης ούτως ώστε να είναι νομικά εξασφαλισμένος από τη στιγμή που αποφάσισε να επιστρέψει στη Γεωργία – θα πάρει την απόφασή του αναλόγως των κινήσεων της ΚΑΕ την ερχόμενη Δευτέρα(26/6).

Ο Ερικ Μπάκνερ έχει εισπράξει το 75% των χρημάτων της αποζημίωσης που είχε συμφωνήσει, ενώ ο Μάικλ Τζένκινς δεν έχει εισπράξει τα χρήματα της αποζημίωσης κι αυτό εγκυμονεί κίνδυνο καθώς στο ενδεχόμενο που καταθέσει προσφυγή, τότε αυτή θα αφορά το σύνολο του ποσού που του οφείλεται βάσει συμβολαίου.

Γίνεται αντιληπτό ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να διευθετηθούν τα οικονομικά ζητήματα. Σε διαφορετική περίπτωση η κατάσταση θα γίνει ανεξέλεγκτη.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα