Στον Ολυμπιακό περιμένουν τον Λάρκιν

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τον Λάρκιν

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τον Λάρκιν
Οι «ερυθρόλευκοι» με την πρόταση στον Σέιν Λάρκιν έδειξαν πως θα κινηθούν με αυξημένο μπάτζετ και περιμένουν την απάντηση του Αμερικανού.

Στον Ολυμπιακό βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων της υπόθεσης του Σέιν Λάρκιν. Οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει πρόταση στον Αμερικανό για συμβόλαιο συνεργασίας με αρκετά υψηλές αποδοχές, προσφέροντας φυσικά χρόνο για την απάντησή του.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν πολύ καλά πως τον παίκτη με τη χρονιά που έκανε πέρυσι, θα πολιορκήσουν κι άλλες ομάδες της Euroleague όπως συμβαίνει με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο από οικονομικής πλευράς η πρόταση τους είναι αρκετά... γενναία.

Το gazzetta.gr σας ενημέρωσε χθες για την κίνηση του Ολυμπιακού για τον συγκεκριμένο παίκτη, μία κίνηση η οποία δεν διαψεύστηκε από τους «ερυθρόλευκους» (με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό).

Η πρόταση του Ολυμπιακού στον Σέιν Λάρκιν αποδεικνύει τη διάθεση του Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου να ανεβάσουν το μπάτζετ της ομάδας σε σχέση με την περσινή σεζόν και να δημιουργήσουν μία πολύ ποιοτική περιφέρεια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος επιστρέφει από την Βαρκελώνη και θα καταπιαστεί με τον σχεδιασμό έχοντας προτεραιότητα την περιφέρεια και ακολούθως θα κοιτάξει περιπτώσεις για «τεσσάρι» (Μότουμ) και σέντερ που θα έρχεται πίσω από τους Μιλουτίνοφ και Μπιρτς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα