Άγγιξε το triple double η Λύμουρα!
Η Λολίτα Λύμουρα συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου η Εθνική Γυναικών να προκριθεί στα ημιτελικά του Eurobasket, αγγίζοντας το triple double.
H Εθνική Γυναικών έκανε μια τεράστια εμφάνιση κόντρα στην Τουρκία και πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Eurobasket.
Μια από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες της επικής πρόκρισης ήταν η Λολίτα Λύμουρα η οποία έφτασε πολύ κοντά στο triple double.
Η έμπειρη γκαρντ τελείωσε το ματς με 7 πόντους, 7 ριμπάουντ και 10 ασίστ σε 21' συμμετοχής, βοηθώντας στην μεγάλη νίκη της Ελλάδος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.