Τεράστια πρόταση του Ολυμπιακού στον Λάρκιν! (vids)

Τεράστια πρόταση του Ολυμπιακού στον Λάρκιν! (vids)
Ο Ολυμπιακός σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Σέιν Λάρκιν για συμβόλαιο δύο ετών με υψηλές αποδοχές.

Στον Ολυμπιακό είναι φανερό πως η απώλεια του πρωταθλήματος πείσμωσε τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να φτιάξουν μία εντυπωσιακή ομάδα.

Οι Πειραιώτες δε μπορούν να περιμένουν τον Άαρον Τζάκσον και έτσι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gazzetta.gr κατέθεσαν επίσημη πρόταση στον Σέιν Λάρκιν. Ο Αμερικανός γκαρντ πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν πέρυσι με τη φανέλα της Μπασκόνια έχοντας 12.7 πόντους και 5.3 ασίστ.

Η πρόταση του Ολυμπιακού είναι για διετές συμβόλαιο με αρκετά υψηλές αποδοχές. Ο Λάρκιν είναι ελεύθερος στην αγορά και ο Σίτο Αλόνσο έχει εκφράσει την επιθυμία να τον πάρει μαζί του στη Μπαρτσελόνα.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Ξεκάθαρα πρόκειται για μία ακόμη κίνηση η οποία επιβεβαιώνει πως οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν παίκτες από το «πάνω ράφι» της αγοράς αυξάνοντας το μπάτζετ της ομάδας σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα