«Πώς γίνεται οι ρατσιστές να διοικούν ομάδες»; (pic)

«Πώς γίνεται οι ρατσιστές να διοικούν ομάδες»; (pic)

«Πώς γίνεται οι ρατσιστές να διοικούν ομάδες»; (pic)

bet365

Ο Ντονάτας Μοτεγιούνας καταδίκασε το ρατσιστικό παραλήρημα του προέδρου της Λιέτουβος Ρίτας, εξηγώντας πως νιώθει ντροπή!

Ο πρόεδρος της Λιέτουβος Ρίτας, Γκεβντίβας Βαϊνάουσκας προχώρησε σε ένα απίστευτο ρατσιστικό παραλήρημα, εξηγώντας τους λόγους που μια ομάδα δεν πρέπει να έχει περισσότερους από δυο μαύρους παίκτες στο ρόστερ της, κάνοντας λόγο για... συμμορία!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Από την πλευρά του, ο Ντονάτας Μοτεγιούνας έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, καταδικάζοντας την επίθεση του Λιθουανού παράγοντα.

«Θα μπορούσε να πει κανείς ότι δεν είναι δική μας δουλειά όμως στην πραγματικότητα είναι. Ο κόσμος αντιμετωπίζει τη Λιθουανία ως μια χώρα όπου αναπτύσσεται ο ρατσισμός. Πολλοί φίλοι μου γράφουν και με ρωτούν γι' αυτό το περιστατικό. Τους απαντώ, λοιπόν, πως είμαστε εναντίον του ρατσισμού και καταδικάζουμε τέτοιες εκφράσεις. Είναι πραγματικά δύσκολο να κατανοήσεις τον λόγο που άνθρωποι σαν κι αυτόν διοικούν ομάδες μπάσκετ. Νιώθω ντροπή για τις λέξεις που χρησιμοποίησε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λιθουανός ΝΒΑer.

 

NBA Τελευταία Νέα