Τα... γυρνάει και πάλι ο Μπολ, σκέφτεται και άλλη δοκιμή!

Αντωνία Σπανού
Τα... γυρνάει και πάλι ο Μπολ, σκέφτεται και άλλη δοκιμή!

bet365

Ο Λόνζο Μπολ έχει αρχίσει και τα βρίσκει σκούρα με τους Λέικερς και από εκεί που ήταν απόλυτος για την επιλογή του φαίνεται πως τα... γυρνάει.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Επειδή τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα έχουμε φανταστεί, ο Λόνζο Μπολ έχει φέρει τον εαυτό του σε αρκετά δύσκολη θέση.

Ενώ έχει τραβήξει πάνω του όλη την προσοχή του ντραφτ, κυρίως με αυτά που λέει, φαίνεται πως δεν το καταφέρνει με αυτά που κάνει στο παρκέ, καθώς οι Λέικερς δεν είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τις δοκιμές του.

Ενώ ο νεαρός παίκτης είχε δηλώσει ότι θα δοκιμαστεί μόνο από την ομάδα του Λος Άντζελες, αμφιβολίες έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνιση τους.

Ο Λόνζο Μπολ σήμερα, Παρασκευή, έχεο 2ο ραντεβού για δοκιμαστικά, αλλά φαίνεται ότι η αγωνιστική του απόδοση δεν έχει αφήσει ευχαριστημένους τους ανθρώπους της ομάδας.

Έτσι και επειδή τα πράγματα δυσκολεύουν, από εκεί που ο νεαρός Μπολ πάντα υπό την επιτήρηση του μπαμπά του, δήλωνε ότι δεν θα μιλήσει με άλλη ομάδα τελικά φαίνεται πως θα... μιλήσει.

Αυτούς που προσεγγίζει δεν είναι οι Σέλτικς που έχουν το Νο.1 αλλά τους 76ers που κρατούν το Νο.3 και όπως όλα δείχνουν θα δοκιμαστεί και για αυτούς.

Όποιος δεν έχει μυαλό, έχει... πόδια!

 

NBA Τελευταία Νέα