Κεραμιδάς: «Ψυχή και μαχητικότητα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης»

Κεραμιδάς: «Ψυχή και μαχητικότητα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης»

Gazzetta team
Κεραμιδάς: «Ψυχή και μαχητικότητα κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης»

bet365

Ο Κώστας Κεραμιδάς μίλησε για την πρεμιέρα της Εθνικής Γυναικών στο Eurobasket κόντρα στην Σερβία (16/6, 19:00), τονίζοντας πως η Ελλάδα θα χρειαστεί μαχητικότητα και ψυχή για να σταματήσει την αντίπαλο της.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Η Εθνική Γυναικών θα παίξει το πρώτο της παιχνίδι στο Eurobasket κόντρα στη Σερβία και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Κεραμιδάς μίλησε για την δύσκολη πρεμιέρα της ομάδας απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ

«Έχουμε κάνει ό,τι καλύτερο ήταν δυνατό το διάστημα της προετοιμασίας μας σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα. Από εδώ και πέρα αυτό που μετράει είναι η ετοιμότητα, η ψυχολογία και η τύχη. Η Σερβία είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και έχει πολύ καλές και ποιοτικές παίκτριες με τεράστια εμπειρία. Οι περισσότερες από αυτές παίζουν στην Euroleague και ορισμένες στο WNBA. Εμείς θα κοιτάξουμε να αντιμετωπίσουμε όσο γίνεται καλύτερα τεχνικά τα σημεία στα οποία η Σερβία υπερτερεί.

Έχει πολύ καλό transition στην επίθεση, πολύ καλό πικ εν ρολ και στο ένας εναντίον ενός έχει αξιόλογες αθλήτριες. Εμείς αυτό που θα προσπαθήσουμε είναι να ρίξουμε το τέμπο του αγώνα. Το παιχνίδι είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο. Η άμυνα είναι η βάση μας. Αυτό που θέλουμε είναι να σταματήσουμε το σκοράρισμα της αντιπάλου μέσα από την άμυνά μας. Και γι’ αυτό έχουμε επιστρατεύσει εκτός από την τακτική και τα τρικ, πολλή ψυχή και μαχητικότητα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα