«Μόνο εμείς είδαμε τον Πρίντεζη στα πράσινα»! (pics & vid)

«Μόνο εμείς είδαμε τον Πρίντεζη στα πράσινα»! (pics & vid)

«Μόνο εμείς είδαμε τον Πρίντεζη στα πράσινα»! (pics & vid)

bet365

Ο Ισπανός δημοσιογράφος της Malaga Hoy, José Manuel Olías, εξηγεί στο gazzetta.gr ότι ο Γιώργος Πρίντεζης είχε ήδη στο μυαλό του την επιστροφή στον Ολυμπιακό ενώ έπαιζε στην Ουνικάχα!

Ο μόνος τρόπος για να γίνει καλή δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις. Στην περίπτωση του Γιώργου Πρίντεζη και της πορείας του στον Ολυμπιακό από το 2000, ο διεθνής φόργουορντ έχει... τερματίσει τη σχέση αφοσίωσης με την ομάδα που συμφώνησε σε ηλικία 15 ετών ως παίκτης του Αστέρα Αγίου Δημητρίου, έχοντας μόλις τελειώσει τη Γ' Γυμνασίου! Ο Πρίντεζης, λοιπόν, έβαλε την υπογραφή του σε νέο, τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, την ομάδα όπου πέρασε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του.

Πλέι οφ ανόδου της Β’ Ισπανίας, Κάντιθ - Τενερίφη, ώρα 22:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Και λέμε περισσότερα, διότι μεσολάβησε ο δανεισμός στην Ολύμπια Λάρισα τη σεζόν 2006-07 και το περιπετειώδες πέρασμά του από την Ισπανία, με την Ουνικάχα Μάλαγα.

Το 2009 ο «Πριντ» αποχώρησε από τον Ολυμπιακό έπειτα από 9 χρόνια προκειμένου να μετρήσει τις δυνάμεις του στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Εξήγησε, δε, πως «ο Ολυμπιακός ήταν και είναι η ομάδα της καρδιάς μου αλλά δυστυχώς οι δρόμοι μας χωρίζουν και πιστεύω πως με βάσει τις επιλογές που είχα στα χέρια μου και το σκεπτικό της κάθε πρότασης, ο καθένας στη θέση μου θα έπραττε το ίδιο. Πηγαίνω στην Ισπανία για να βελτιωθώ και ελπίζω κάποια στιγμή οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν, όταν και εάν με θέλουνε πραγματικά». Ήταν η πρώτη μεταγραφή της Μάλαγα εκείνο το καλοκαίρι. Ο Πρίντεζης υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Αΐτο Γκαρσία Ρενέσες κι εν συνεχεία παρουσιάστηκε κρατώντας την πράσινη φανέλα με το Νο.7 στην πλάτη.

Παρ' όλα αυτά, ο σοβαρός τραυματισμός του τον Νοέμβρη του 2009 λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο Καχασόλ - Μάλαγα... γκρέμισε τις προοπτικές για κάτι καλό στην ισπανική λίγκα. Ο Πρίντεζης προσπάθησε να τελειώσει τον αιφνιδιασμό με κάρφωμα όμως γλίστρησε από τη στεφάνη κι έσκασε στο παρκέ πάνω στην ωμοπλάτη, ελάχιστα εκατοστά από τον αυχένα του. Η πρώτη κίνηση ήταν να φτύσει το μασελάκι ενώ παρουσίασε κενό μνήμης και η διάγνωση για τον έμπειρο φόργουορντ ήταν κάταγμα του ακρωμίου, με ρήξη του οπίσθιου συνδέσμου. Ως εκείνο το σημείο ο Πρίντεζης μετρούσε 9.6 πόντους και 2.9 ριμπάουντ στην EuroLeague και τη Liga Endesa ενώ άρχισε τον αγώνα με τους Σεβιγιάνους μετρώντας 10 πόντους και 4/4 δίποντα. Εν τέλει έμεινε εκτός παρκέ για σχεδόν ένα μήνα. Τίποτα δεν ήταν πια το ίδιο.

Στις 27 Απριλίου 2011 ο Πρίντεζης έλυσε πρόωρα τη συνεργασία του με τη Μάλαγα, την περίοδο που ο Ολυμπιακός του Ντούσαν Ίβκοβιτς έψαχνε τον αντικαταστάτη του τραυματία Ράσο Νεστέροβιτς. Η μεγάλη επιστροφή ολοκληρώθηκε και ο Ισπανός δημοσιογράφος της Malaga Hoy, José Manuel Olías, περιγράφει στο gazzetta.gr την παρουσία του Έλληνα φόργουορντ στην Ιβηρική.

«Ο Γιώργος άρχισε πολύ καλά στην Ισπανία όμως όλα άλλαξαν μετά από τον τραυματισμό του. Έχασε την αυτοπεποίθησή του ενώ ο Ρενέσες άρχισε να αμφισβητεί τον παίκτη που ήλθε στη Μάλαγα ως ένα από τα μεγαλύτερα prospects στην Ευρώπη! Η πρώτη του χρονιά ήταν απογοητευτική. Περιμέναμε τη δεύτερη, πιστεύοντας ότι έπειτα από έναν χρόνο εμπειρίας στη λίγκα, θα ήταν πιο ώριμος και θα είχε μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι όλη η ομάδα είχε πρόβλημα. Ήταν μια παράξενη σεζόν για τη Μάλαγα που απέλυσε τον Ρενέσες στα μέσα της χρονιάς. Γνωρίζω ότι οι συζητήσεις για την αποδέσμευση του Πρίντεζη είχαν αρχίσει πριν αποχωρήσει ο Ρενέσες. Έπαιξε κάποια ματς με τον νέο προπονητή (σ.σ. Τσους Ματέο, νυν ασίσταντ κόουτς της Ρεάλ) όμως ο Ολυμπιακός ήταν ήδη στο μυαλό του.

Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις του με τον Ρενέσες, γνωρίζετε καλά ότι ο Αΐτο είναι ένας... σπέσιαλ προπονητής. Ζητάει συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του. Δούλεψε με τον Ναβάρο, τον Γκασόλ, τον Ρούντι και τον Πορζίνγκις όταν ήταν πιτσιρικάδες και πήρε το 100% από αυτούς. Πολλές φορές όμως θα σε αμφισβητήσει αν δεν δουλέψεις όπως θέλει αυτός, πχ στην άμυνα ή τα πικ-εν-ρολ. Κάπως έτσι λοιπόν ο Πρίντεζης άρχισε να παίζει λιγότερα λεπτά ενώ δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου σε κάποια ματς. Ήταν μια πολύ κακή σεζόν για τη Μάλαγα, που τερμάτισε 8η έπειτα από πολλά-πολλά χρόνια. Τουλάχιστον, οι οπαδοί της έχουν να λένε ότι τον είδαν στα πράσινα (γέλια). Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ στην Ελλάδα! Ήλθε ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη ενώ τον ζητούσαν τοπ ομάδες επιπέδου EuroLeague. Πιστεύω πως αν δεν είχε τραυματιστεί, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα