Βασιλειάδης: «Δέος που βλέπω τα ινδάλματα των παιδικών μου χρόνων»
Δέος νιώθει ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης που συναντά τα ινδάλματα των παιδικών του χρόνων, κάτι που ανέφερε στην ομιλία του για την επέτειο των 30 χρόνων από τότε που η Εθνική Ελλάδος κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης στο μπάσκετ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκδήλωση
«Ευχαριστώ πάρα πολύ για την μεγάλη τιμή. Όλο αυτό που ζω αυτούς τους 7 μήνες είναι ιδιαίτερα τιμητικό και το μόνο που μπορώ να πω, με το δέος που νιώθω βλέποντας όλα τα ινδάλματα των παιδικών μου χρόνων, τους αντιπάλους που με στεναχωρούσαν είναι: ευχαριστώ για όσα μας προσφέρατε! Σαν πολιτεία θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για το άθλημα και να έρθουμε πιο κοντά μαζί σας, για να λύσουμε τα κοινωνικά που βγαίνουν μέσω του οπαδισμού και πολλές φορές χαλάνε αυτά τα ωραία που δημιουργήσατε».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
