«Ο Αταμάν μας κόστισε 55 εκ. δολάρια για πέντε χρόνια»!

«Ο Αταμάν μας κόστισε 55 εκ. δολάρια για πέντε χρόνια»!

«Ο Αταμάν μας κόστισε 55 εκ. δολάρια για πέντε χρόνια»!

bet365

Η Γαλατάσαραϊ έλυσε τη συνεργασία της με τον Εργκίν Αταμάν ενώ ο Καν Τοπσακάλ, μέλος της διοίκησης της «τσιμ μπομ» αποκάλυψε τα ποσά που δόθηκαν επί ημερών του!

Ο άλλοτε προπονητής της εθνικής Τουρκίας έλυσε το συμβόλαιό του με τη Γαλατάσαραϊ, εξηγώντας παράλληλα πως «οι χωρισμοί είναι αναπόφευκτοι σε μέρη που δεν είναι ειλικρινή και η προδοσία είναι το πιο σοβαρό πρόγραμμα», εκφράζοντας έτσι τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που επήλθε το «διαζύγιο».

Από την πλευρά του, ο Καν Τοπσακάλ μίλησε με νούμερα. Ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Ανεβάσαμε το μπάτζετ μας στα 9 εκατομμύρια δολάρια ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί στην EuroLeague όμως τερματίσαμε στη 12η θέση. Πρόκειται για αποτυχία. Σε ό,τι αφορά το τουρκικό πρωτάθλημα, τερματίσαμε στην 6η θέση και αποκλειστήκαμε στα προημιτελικά. Τη νέα χρονιά θα μειώσουμε το μπάτζετ κατά 4 εκατομμύρια. Ο Εργκίν Αταμάν είναι ένας πολύ καλός προπονητής όμως μας κόστισε 55 εκατομμύρια για πέντε χρόνια σε ό,τι αφορά τα μπάτζετ. Ας μην το ξεχνάμε. Δεν θα αποτύχουμε επειδή ρίχνουμε το μπάτζετ. Μπορείς να είσαι πετυχημένος στο Eurocup και την Τουρκία με λιγότερα χρήματα σε σχέση με φέτος».

Ουέσκα – Χετάφε με επιστροφή, αν ο Χόρχε Μολίνα ανοίξει το σκορ (21+).

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα