Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Κόρι Χίγκινς (vids)

Ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Κόρι Χίγκινς (vids)
Ο Κόρι Χίγκινς μένει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ και ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωσή του για την περιφέρεια της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί με τον Αμερικανό γκαρντ πριν δύο καλοκαίρια, αλλά οι συνθήκες και οι προτεραιότητες ήταν διαφορετικές. Ο Κόρι Χίγκινς μετά από μία διετία στην Μόσχα όπου αγωνίστηκε με την ΤΣΣΚΑ μένει ελεύθερος και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωσή του.

Γρήγορο Στοίχημα στις Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο 28άχρονος γκαρντ διαθέτει όλα τα στοιχεία τα οποία αρέσουν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο αφού μπορεί να παίξει καλή άμυνα στο ένας εναντίον ενός, στην επίθεση διαθέτει πολύ καλό drive και αξιόπιστο σουτ από τη γραμμή των 6.75.

Ο Χίγκινς τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έλαβε το ποσό του 1.000.000 δολαρίου, ωστόσο πάντα η ΤΣΣΚΑ λόγω καιρικών συνθηκών πληρώνει υπεραξίες.

Οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν έχει γίνει ακόμη η παραμικρή επίσημη κρούση, ωστόσο το ενδιαφέρον είναι έντονο και μη ξεχνάμε πως προέχουν οι ανανεώσεις των Γιώργου Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο Κόρι Χίγκινς στη Euroleague είχε 9.5 πόντους με 49% δίποντα και 47.2% στα τρίποντα. Στην VTB τελείωσε με 10 πόντους ανά παιχνίδι έχοντας 43.4% στα δίποντα και 41.1% στα τρίποντα.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη και μένει να δούμε αν θα προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση ή όχι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα