Ο Πρίφτης, ο Μίσσας και η νέα φανέλα

Ο Πρίφτης, ο Μίσσας και η νέα φανέλα

Ο Πρίφτης, ο Μίσσας και η νέα φανέλα

bet365

Η ΕΟΚ περιμένει την απάντηση του Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος έχει θέσει ως προτεραιότητα να βρει ομάδα στο εξωτερικό κι έτσι η περίπτωση του Κώστα Μίσσα παραμένει στα υπόψη για τη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή.

Ο Δημήτρης Πρίφτης αποτελεί προτεραιότητα για την ΕΟΚ σε ό,τι αφορά τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Φώτη Κατσικάρη και θα κοουτσάρει την Εθνική ομάδα στο προσεχές EuroBasket. Την ώρα, λοιπόν, που οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες έχουν διευθετήσει το ζήτημα των εθνικών προπονητών, ανακοινώνοντας μάλιστα τα ονόματα στις προεπιλογές, οι Έλληνες διεθνείς δεν γνωρίζουν ακόμα ποιος θα κοουτσάρει την Εθνική ομάδα, έστω κι αν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας (25/7) και τα διεθνή φιλικά. Ο Πρίφτης, ο οποίος έχει θέσει ως προτεραιότητα να βρει ομάδα στο εξωτερικό, βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Τάκη Τσαγκρώνη, ζητώντας χρόνο ώστε να δώσει την απάντησή του στην πρόταση της Ομοσπονδίας κι ενώ εκκρεμεί το ζήτημα των οφειλομένων από τον Άρη ώστε να λύσει τη συνεργασία του με τους «κίτρινους».

Στο μεταξύ, η παρουσίαση της νέας φανέλας της Εθνικής ομάδας θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στις 19 Ιουνίου, εκεί όπου αναμένεται να δώσουν το παρών ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κώστας Παπανικολάου και αν είχε επιτευχθεί συμφωνία και ο... νέος ομοσπονδιακός προπονητής. Η τελευταία πληροφόρηση του gazzetta.gr αναφέρει ότι όσο δεν βρίσκεται λύση στο ζήτημα του ομοσπονδιακού προπονητή, «κερδίζει πόντους» η περίπτωση του Κώστα Μίσσα, που άλλωστε ανήκει στο επιτελείο των ομοσπονδιακών προπονητών. Η ΕΟΚ προσέγγισε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας μετά την απόλυσή του από την Μπαρτσελόνα ωστόσο βρήκε... κλειστή την πόρτα. Μια από τις εναλλακτικές λύσεις, λοιπόν, αποτελεί ο «Στρατηγός», ο οποίος άλλωστε, έχει κοουτσάρει τη φουρνιά των 90άρηδων (σ.σ. Μάντζαρης, Παπανικολάου, Σλούκας, Παππάς, Μπόγρης) αλλά και αυτή των Αντετοκούνμπο, Αγραβάνη, Παπαπέτρου στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Σαφώς και δεν αποτελεί πρώτη επιλογή ωστόσο παραμένει στα υπόψη, με έσχατη λύση την περίπτωση του Σούλη Μαρκόπουλου, όσο δεν προχωράει η λύση Πρίφτη. Παρεμπιπτόντως, ο Μίσσας ανέλαβε πρόσφατα χρέη νέου Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού.

 

Τελευταία Νέα