Ο Ναβάρο μαθαίνει στις κόρες του την «μπομπίτα»! (vid)

Ο Ναβάρο μαθαίνει στις κόρες του την «μπομπίτα»! (vid)

Ο Ναβάρο μαθαίνει στις κόρες του την «μπομπίτα»! (vid)

bet365

Οι κόρες του Χουάν Κάρλος Ναβάρο αποφάσισαν να ακολουθήσουν τα χνάρια του πατέρα τους και ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα τους μαθαίνει την κίνηση που έχει πατεντάρει!

Στις 17/3/2013, η Μπαρτσελόνα υποδέχτηκε τη Σαραγόσα. Το χρονόμετρο έδειχνε 3'26'' για τη λήξη, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο δέχτηκε το σκριν, πήρε τον δεξιό διάδρομο προς το καλάθι της CAI και πέτυχε ακόμα δύο πόντους με την κλασική του κίνηση, την «μπομπίτα». Ακριβώς όσους χρειαζόταν ώστε να ξεπεράσει τον τεράστιο Χουάν Αντόνιο Σαν Επιφάνιο (7.129) στη λίστα των κορυφαίων σκόρερ όλων των εποχών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα!

Αυτό το... κάτι σαν μικρό μπάσιμο, λοιπόν, είναι η κίνηση που έχει πατεντάρει ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα». «Προς το παρόν, λειτουργεί καλά! Ξεκίνησα να το κάνω για να αποφύγω τις τάπες. Σουτάρω πριν πλησιάσω στη ρακέτα, όπου είναι μαζεμένοι όλοι οι ψηλοί παίκτες. Δεν έχει σημασία η απόσταση. Εξαρτάται από την αυτοπεποίθηση που έχεις κάθε μέρα, σε κάθε αγώνα. Αν, πάντως, έχεις δοκιμάσει μια μπομπίτα από κοντά, μάλλον θα τολμήσεις και από μακριά» έχει παραδεχθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Ναβάρο, ο οποίος διδάσκει την τέχνη του στις κόρες του!

Η φαμίλια Ναβάρο προπονήθηκε στο Palau Blaugrana και ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έδειξε στις κόρες του τα μυστικά της σωστής «μπομπίτας».

The family team #navarro #entrenamientoenfamilia #basketball @fcbbasket @fcbbasket_fem

A post shared by LetspartyBcn (@letspartybcn) on

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα