«Θρίλερ» στο ΟΑΚΑ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
«Θρίλερ» στο ΟΑΚΑ!
Ο γερο-Γιοβάισα πιστεύει πως ο τέταρτος τελικός στο ΟΑΚΑ θα έχει φινάλε ακατάλληλο για καρδιακούς, ενώ θεωρεί πως θα δούμε καλύτερο μπάσκετ σε σχέση με το Game 3 στο ΣΕΦ.

Γεια σας φίλοι μου!

Ήρθε η ώρα του τέταρτου τελικού της basket league στο ΟΑΚΑ (21:00). Ένα ματς που ο Παναθηναϊκος πρέπει να πάρει για να μείνει ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου, ενώ ο Ολυμπιακός θέλει breaκ για να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα Ελλάδος. Ο γερο-Γιοβάισα έχει απογοητευτεί από το θέαμα που είδε στον τρίτο τελικό και το χαμηλό σκορ. Δεν νομίζω να γίνει πάλι ένα κακό ποιοτικά ματς. ΟΙ δύο ομάδες διαθέτουν ικανότατους παίκτες, οι οποίοι θα βοηθήσουν να πάει ψηλά το σκορ. Θεωρώ πως το over 142.5 σε απόδοση 1.87 είναι αρκετά ελκυστικό.

Επειδή όμως θέλω να σας κεράσω κάποια από τα ποτά σας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού θα σας δώσω και άλλα σημεία με μοναδικό στόχο το... ταμείο. Το παιχνίδι θα είναι ντέρμπι μέχρι το τέλος. Η κρισιμότητα του είναι τέτοια, όπου πολύ δύσκολα θα μπορέσει ένας εκ των δύο «αιωνίων» να ξεφύγει στο σκορ και να φτάσει σε μια άνετη επικράτηση. Περιμένω ένα πραγματικό θρίλερ, ένα ματς που είναι πολύ πιθανό να κριθεί στο τελευταίο σουτ. Για αυτό το λόγο το διπλό των ερυθρολεύκων με +5.5 handicap είναι μια εξαιρετική επιλογή που μας δίνει ασφάλεια. Το 1.66 μου αρέσει πολύ.

Μην παραπονιέστε φιλαράκια μου. Απ' όλα έχει ο μπαξές, ακόμα και ειδικά παικτών.Σήμερα θα εμπιστευτούμε Κρις Σίνγκλετον. Φρονώ πως το over 11,5 του Αμερικανού θα βγει εύκολα και θα πληρωθούμε το εξαιρετικό 1.85.

Όσον αφορά την άλλη πλευρά, θα εμπιστευτώ τον αρχηγό του Ολυμπιακού. Πέρυσι ήταν ο άνθρωπος που έκρινε τους τελικούς, κάτι που μπορεί να κάνει και φέτος. Έτσι θα σταθώ στο over 12.5 του Βασίλη Σπανούλη σε απόδοση 1.75.

Αυτά από μένα μάγκες. Καλά κέρδη!

Και να θυμάστε, η COSMOTE Prepaid Mastercard η νέα προπληρωμένη κάρτα που χαρίζει MB από το πρώτο κιόλας ευρώ, είναι εδώ και μπορείτε να την αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα σε οποιοδήποτε κατάστημα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ απλά με μία ταυτότητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα