Καβαλίερς - Ουόριορς: 113-118

Καβαλίερς - Ουόριορς: 113-118

bet365

Φέτος οι Ουόριορς δεν έχουν αντίπαλο και το δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο και στους τελικούς. Παρότι βρέθηκαν μια ανάσα από την πρώτη τους ήττα συνολικά στα playoffs οι... Πολεμιστές κατάφεραν να επικρατήσουν των Καβαλίερς με 118-113, να κάνουν το 3-0 και να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην επιστροφή τους στην κορυφή.

Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχαν το καλύτερο ρεκόρ από όλες τις άλλες ομάδες παίρνοντας συνολικά την πρώτη θέση. Στα playoffs έδειχναν ασταμάτητοι έχοντας πριν τον τρίτο τελικό ένα εντυπωσιακό 14-0. Στο Κλίβελαντ η αλήθεια είναι πως οι Ουόριορς τα χρειάστηκαν, καθώς οι Καβαλίερς τους δυσκόλεψαν και με το παραπάνω, αλλά η ουσία ήταν μία. Οι... Πολεμιστές συνέχισαν αυτό το εντυπωσιακό τους σερί, επικράτησαν με 118-113 και κάνοντας το 3-0 βρίσκονται μια ανάσα από το να επιστρέψουν στην κορυφή, εκθρονίζοντας την παρέα του ΛεΜπρόν.

Ο τρίτος τελικός ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι, ένα ντέρμπι που έλειψε στους προηγούμενους δύο, αλλά που και πάλι είχε την ίδια κατάληξη. Οι Καβαλίερς που σίγουρα δεν θέλουν να φύγουν με... σκούπα, πάλεψαν και με το παραπάνω. Έφτασαν στην τρίτη περίοδο με την άνοδο του Ίρβινγκ να πάρει μια διαφορά και όλα κρίθηκαν στα τελευταία τρία λεπτά. Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Σμιθ με τρίποντο έκανε το 113-107 ξεσηκώνοντας τον κόσμο.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός (21+).

Όμως οι... Πολεμιστές δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με ένα εντυπωσιακό 11-0 πήραν την σπουδαία νίκη. Ένα σερί που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον Κέβιν Ντουράντ που στο 113-109 πέτυχε πέντε συνεχόμενους πόντους και όλα τελείωσαν για τους γηπεδούχους. Ο Ντουράντ ήταν και πρώτος σκόρερ για τους θριαμβευτές πετυχαίνοντας 31 πόντους και τον ακολούθησαν οι Τόμπσον με 30 και Κάρι με 26. Για τους... Ιππότες οι μόνοι που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων ήταν οι ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κάιρι Ίρβινγκ. Ο... Βασιλιάς είχε 39. ο Ίρβινγκ 38 και μετά και τον Σμιθ που είχε 16 το χάος.

Πλέον οι Ουόριορς θέλουν ακόμα μια νίκη για να πάρουν το πρωτάθλημα, με τους Καβαλίερς να παλεύουν για ένα θαύμα, ενώ τουλάχιστον θα τα δώσουν όλα για να πάρουν έστω τη νίκη της τιμής και να μην... σκουπιστούν από τους αντιπάλους τους.

 

NBA Τελευταία Νέα