«Αν θέλουν Ναβάρο και Ρέγιες, θα έλθουν στο EuroBasket»!

«Αν θέλουν Ναβάρο και Ρέγιες, θα έλθουν στο EuroBasket»!

«Αν θέλουν Ναβάρο και Ρέγιες, θα έλθουν στο EuroBasket»!

bet365

Ο Φελίπε Ρέγιες έθεσε ως προτεραιότητα το νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς όμως ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα τους περιμένει στο EuroBasket!

Οι αρχηγοί της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα ανήκουν στη χρυσή γενιά των «80άρηδων» του ισπανικού μπάσκετ μαζί με τον Πάου Γκασόλ που συνεχίζουν να αγωνίζονται ενώ έχουν συνδυάσει την παρουσία του στην εθνική Ισπανίας με τις κορυφαίες στιγμές της «φούρια ρόχα»!

Παρ' όλα αυτά, η παρουσία τους στο προσεχές EuroBasket δεν είναι δεδομένη. Κατ' αρχάς ο Ρέγιες εξήγησε σχετικά πως: «θα εξαρτηθεί από το πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν στην Ισπανία. Είναι ξεκάθαρο ότι αν τελικά υπογράψω νέο συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης (σ.σ. αναμένεται να ανανεώσει για άλλα δυο χρόνια), τότε πρέπει να δώσω προτεραιότητα στην ομάδα που μου έχει προσφέρει τόσα πολλά όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτή την ηλικία πρέπει να σκέφτεσαι περισσότερο το σώμα του από οτιδήποτε άλλο. Πλέον έχω δυο παιδιά και μπορώ να πω ότι πέρσι μου έλειψε πολύ η κόρη μου».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σε ό,τι αφορά τον Ναβάρο, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα για άλλον έναν χρόνο, ταλαιπωρήθηκε φέτος από πολλούς τραυματισμούς που δεν του επέτρεψαν να ενισχύσει τους «μπλαουγκράνα» στους ημιτελικούς με τη Βαλένθια. Σε κάθε περίπτωση, ο πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, εξήγησε ότι τους περιμένει στην εθνική ομάδα εφόσον το επιθυμούν! «Αν θέλουν να αγωνιστούν στο EuroBasket, θα είναι εκεί! Οι δυο τους είναι η ψυχή της εθνικής ομάδας και αποτελούν παράδειγμα για τους νέους παίκτες μας. Η απόφαση είναι δική τους».

 

Τελευταία Νέα