«Βόμβα» με Λαμπ το Λαύριο! (vids)

«Βόμβα» με Λαμπ το Λαύριο! (vids)

Gazzetta team
«Βόμβα» με Λαμπ το Λαύριο! (vids)

bet365

To Λαύριο επισημοποίησε την απόκτηση του άλλοτε NBAer Ντορόν Λαμπ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στους Μπακς και τους Μάτζικ!

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο

«Η ΚΑΕ Λαύριο-DHI ανακοινώνει με ιδιαίτερη υπερηφάνεια την απόκτηση του Doron Lamb! Ο πρώην ΝΒΑer υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας, διάρκειας ενός έτους, αποτελώντας την σπουδαιότερη μεταγραφή στην Ιστορία του Λαυρίου. Ο Αμερικανός γκαρντ έχει γεννηθεί στις 6 Νοεμβρίου του 1991 και έχει ύψος 1.93 μ. Έχει φοιτήσει στο φημισμένο Πανεπιστήμιο του Κεντάκι, με το οποίο μάλιστα έφτασε στο FINAL 4 του ΝCAA!

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Το 2012 οι Μιλγουόκι Μπακς τον επέλεξαν στο νούμερο 42 των Ντραφτ. Ο Lamb αγωνίστηκε σε 23 ματς στο ΝΒΑ με τα «ελάφια» ενώ στη συνέχεια, την ίδια σεζόν (2012-13) «μετακόμισε» στο Ορλάντο φορώντας τη φανέλα των Μάτζικ για άλλα 24 παιχνίδια. Με την ίδια ομάδα συνέχισε και την επόμενο σεζόν αγωνιζόμενος για 53 ματς με μέσο όρο 3,6 πόντους.

Πέραν του ΝΒΑ ο Αμερικανός άσος έχει αγωνιστεί στο NBDL (Texas Legends, Westchester Knicks) ενώ έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία λόγω της παρουσίας του στην Budućnost Podgorica και στη Nanterre 92. Η ΚΑΕ Λαύριο συνεχίζει την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ισχυρού ρόστερ με στόχο να κάνει τον κόσμο της για μια ακόμη χρονιά υπερήφανο»!

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα