Επτά συμβόλαια, πολλά ερωτηματικά

Επτά συμβόλαια, πολλά ερωτηματικά

Επτά συμβόλαια, πολλά ερωτηματικά

bet365

Για να προβλέψει κανείς την επόμενη μέρα του Άρη είτε θα πρέπει να διαθέτει μαντικές ικανότητες είτε να βρίσκεται στο μυαλό του Νίκου Λάσκαρη καθώς ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι ο μοναδικός που μπορεί να προσφέρει απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που υπάρχουν.

Το βασικότερο έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση της εταιρίας μιας καθώς είναι γνωστές οι εκκρεμότητες που υπάρχουν. Πριν τον πρώτο αγώνα με την ΑΕΚ, ο Νίκος Λάσκαρης ενημέρωσε τους αθλητές ότι το πλάνο πληρωμών περιλαμβάνει εξόφληση της χρονιάς στις 15 Ιουνίου. Από την ανταπόκρισή του σε αυτή τη δέσμευση θα κριθούν όλα. Υπό την έννοια ότι εφόσον τακτοποιηθεί το σύνολο των υποχρεώσεων – τούτο προϋποθέτει την καταβολή ενός ποσού περί των 900.000 ευρώ – τότε θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις εφαρμογής του πλάνου που έχει καταστρώσει.

Αυτό σημαίνει ότι θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Παναγιώτη Γιαννάκη η οποία προβλέπει συνεργασία τριών ετών. Αυτός είναι εξάλλου και ο κύριος όρος που έθεσε ο “Δράκος”. Να μηδενιστεί η σεζόν 2016-17, ούτως ώστε να προχωρήσει μετά στις επαφές α) για τη στελέχωση της πρώτης ομάδας και β) για τη δημιουργίας ομάδας συνεργατών.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Βέλγιο – Τσεχία, αν ο Λουκάκου σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή (21+).

Σε ότι αφορά τους παίκτες, επί του παρόντος δεν μπορεί να γίνει εκτίμηση για το μέλλον του καθενός. Συμβόλαιο για την ερχόμενη σεζόν έχουν οι Βασίλης Καββαδάς, Σπύρος Μούρτος, Δημήτρης Φλιώνης, Βασίλης Χρηστίδης, Νίκος Δίπλαρος (σ. σ. ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στους Μαχητές Δόξας Πεύκων) και ο νεαρός Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Σε ότι αφορά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο Άρης έχει τη δυνατότητα ανανέωσης του συμβολαίου του.

Ελεύθεροι μένουν οι Θόδωρος Ζάρας, Βασίλης Ξανθόπουλος, Βασίλης Σίμτσακ. Για τους δύο πρώτους υπάρχει η διάθεση ώστε να παραμείνουν αλλά προέχει να γίνουν άλλα πράγματα πρώτα. Ο Σίμτσακ θα αποχωρήσει έπειτα από τρία χρίνια στην ομάδα. Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ανήκει στη Βαλένθια, ενώ ελεύθεροι μένουν και όλοι οι ξένοι δίχως να υπάρχει σκέψη διατήρησης κάποιου εξ' αυτών. Επί της ουσίας, είναι πολύ νωρίς να γίνει συζήτηση για το αγωνιστικό τμήμα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα