Μουγιάκος: «Να ξαναδώ το Περιστέρι στην Α1»

Μουγιάκος: «Να ξαναδώ το Περιστέρι στην Α1»

Μουγιάκος: «Να ξαναδώ το Περιστέρι στην Α1»

Ο Επίτιμος Πρόεδρος του Περιστερίου, Πέτρος Μουγιάκος, τοποθετήθηκε για τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών σχετικά με τα σενάρια περί συγχώνευσης και άμεσης ανόδου της ομάδας στην Basket League.  

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας των δυτικών προαστίων, «ο πολύπειρος παράγων, ο οποίος αποτελεί σημαντικό μέρος της ιστορίας του ΓΣΠ και υπήρξε καταλυτικός στην πορεία της ομάδας πριν από περίπου μια δεκαετία, επαναφέροντας την στην Α1 την σεζόν 2009-10, δήλωσε πάνω απ’ όλα οπαδός της και δεν έκρυψε την επιθυμία του να την καμαρώσει και πάλι στην κατηγορία των μεγάλων να ανταγωνίζεται με τις κορυφαίες ομάδες της χώρας μας».

«Πρέπει να επικρατήσει ηρεμία και να βρεθεί από κοινού λύση, για το καλό και το συμφέρον της ομάδας. Μία φόρμουλα…που να εξασφαλίζει την καθ' ολοκληρία ονομασία, σήμα, χρώματα και έδρα του ΓΣΠ, με την συμμετοχή του στην Α1, όπως για παράδειγμα συνέβη στην περίπτωση της απορρόφησης του Ατρομήτου από την Χαλκηδόνα.  

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Με τις κατάλληλες προϋποθέσεις μπορούμε να είμαστε ξανά στη μεγάλη κατηγορία κι εγώ που είμαι πάνω απ’ όλα οπαδός αυτής της ομάδας θέλω να την ξαναδώ στο επίπεδο που της αρμόζει, για να επανακτήσει και να επαναθεμελιώσει την θέση της στην συνείδηση των Περιστεριωτών. Μοναδική, αλλά συνάμα και αδιαπραγμάτευτη, προϋπόθεση είναι να μην αλλοιωθεί η ιστορία της!»

Best of internet