Γιάνκοβιτς και Καββαδάς στο πλάνο της ΑΕΚ

Γιάνκοβιτς και Καββαδάς στο πλάνο της ΑΕΚ

bet365

Η ΑΕΚ σκοπεύει να προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δύο παίκτες που σίγουρα απασχολούν είναι οι Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς και Βασίλης Καββαδάς.

Πρόκειται για δύο υποθέσεις που έχουν ως κοινό παρονομαστή ότι αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο με άλλες ομάδες. Τα δικαιώματα του Γιάνκοβιτς ανήκουν στη Βαλένθια, στην παρούσα φάση, όμως, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα κάνει η ισπανική ομάδα. Κι αυτό διότι αρκετές αλλαγές προβλέπεται να υπάρξουν και στην ισπανική ομάδα με πρώτη και καλύτερη αυτή στην τεχνική ηγεσία όπου ο Πέδρο Μαρτίνεθ μάλλον θα πάει σε μεγαλύτερο σύλλογο (σ. σ. τα ισπανικά ΜΜΕ τον κατατάσσουν στους βασικούς υποψήφιους για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα). Η ΑΕΚ έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γιάνκοβιτς, αλλά επίσημη πρόταση δεν έχει καταθέσει.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Όσον αφορά τον Καββαδά, έχει συμβόλαιο με τον Άρη και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν δύο τρόποι απελευθέρωσης του: είτε να τον αποδεσμεύσει ο Άρης - το συμβόλαιο της επόμενης χρονιάς προβλέπει να εισπράξει 150.000 ευρώ - είτε να επιδιώξει ο παίκτης την ελευθερία του, πατώντας πάνω στις οφειλές που υπάρχουν απέναντί του. Το ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη είναι επίσης δεδομένο, αλλά και... εκφρασμένο από άνθρωπό της στον ατζέντη του Καββαδά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα