Στον ΠΑΟΚ ο Μενουδάκος

Στον ΠΑΟΚ ο Μενουδάκος

Στον ΠΑΟΚ ο Μενουδάκος

bet365

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Μενουδάκο ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΑΟΚ. Χαραλαμπίδης και Καραΐσκος παραμένουν στα πόστα τους.

Την θέση του Παντελή Μπούτσκου στο τεχνικό επιτελείο του «Δικεφάλου του Βορρά» πήρε ο Δημήτρης Μενουδάκος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Ηλία Παπαθεοδώρου.

Κώστας Χαραλαμπίδης και Μπάμπης Καραΐσκος παραμένουν στα πόστα τους.

Η ανακοίνωση:

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

«Στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ θα είναι από σήμερα και ο Δημήτρης Μενουδάκος, ένας νέος προπονητής που είναι στο πλευρό του Ηλία Παπαθεοδώρου τα τελευταία χρόνια.

Ο Δημήτρης Μενουδάκος γεννήθηκε το 1982 και έχει σπουδάσει Πολιτικός Μηχανικός στο Ε.Μ.Π. Βρίσκεται στο τιμ του Ηλία Παπαθεοδώρου τα τελευταία δύο χρόνια σε Νέα Κηφισιά (2015-2016) και Αστάνα (2016-2017).

Το μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής του καριέρας το πέρασε στην ομάδα της Νέας Κηφισιάς, στην οποία αγωνίστηκε από το πρώτο έτος της ίδρυσης της (1994) και έχει περάσει από όλες τις κατηγορίες του ελληνικού μπάσκετ (από τη Δ΄ΕΣΚΑ μέχρι την Basket League). Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Νέας Ερυθραίας από το 2002 ως το 2005».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα