Τα... έβαλε με όλους ο Τζέιμς (pics)

Τα... έβαλε με όλους ο Τζέιμς (pics)

Gazzetta team
Τα... έβαλε με όλους ο Τζέιμς (pics)

bet365

Ένας ακόλουθος του Μάικ Τζέιμς του την... έπεσε στο twitter, ένας άλλος πήγε να κατευνάσει τα πνεύματα και τα «άκουσε» κι από πάνω!

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Για ακόμα μια φορά επικρατεί... πανδαιμόνιο στο twitter του Μάικ Τζέιμς.

Σε συνέχεια της «κουβέντας» του με φίλαθλο του Ολυμπιακού, ένας άλλος τού έγραψε «ο Παναθηναϊκός σε πληρώνει πολλά λεφτά, συν την φορολογία, κι εσύ παίζεις σκ...ά . Ντροπή σου. Τι δεν κατάλαβες;», με τον ίδιο να απαντά «ένα κακό παιχνίδι, κι έτσι σου συμπεριφέρονται». Ένας άλλος ακόλουθος πήγε να ηρεμήσει τα πνεύματα και του είπε «οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι οι καλύτεροι. Όσοι σε κατηγορούν είναι το 1% του Παναθηναϊκού. Οπότε, μην βγάζεις τέτοια συμπεράσματα». Ο Τζέιμς, όμως, αντί να ηρεμήσει, του τα... έψαλε «Εννοείς σαν εσένα; Μην προσπαθείς να είσαι φιλικός».

Στην συνέχεια ανέφερε πως νιώθει ότι αρκετοί δεν γνωρίζουν τίποτα για το μπάσκετ, ενώ ένας άλλος χρήστης του επισήμανε πως μοιάζει θυμωμένος, με τον ίδιο να μην παραδέχεται κάτι τέτοιο. Ακόμα ένας, βέβαια, εξέφρασε την απορία του γιατί κάθεται και απαντά σε όλους, με τον ίδιο να αποκρίνεται «βαριέμαι, έχει καλή ημέρα έξω και έχω καλή διάθεση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα