Γκριν: «Το 200% για τον τίτλο»

Γκριν: «Το 200% για τον τίτλο»

Γκριν: «Το 200% για τον τίτλο»
Ο Έρικ Γκριν αναφέρθηκε στην επιτακτική ανάγκη να κατακτήσει τον τίτλο ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά το blog του Αμερικανού γκαρντ του Ολυμπιακού όπως φιλοξενήθηκε στο esake.gr:

«Φίλες και φίλοι μου, ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα. Η ώρα των μεγάλων τελικών έφτασε και είμαι ενθουσιασμένος. Όλη τη χρονιά, παλεύαμε για να φτάσουμε εδώ. Να παίξουμε στους τελικούς έχοντας πλεονέκτημα έδρας. Και τα καταφέραμε. Πλέον, απέχουμε τρεις νίκες από τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, ο οποίος θα είναι ο τρίτος σερί για την ομάδα μας εάν καταφέρουμε να τον κατακτήσουμε.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος και θα πρέπει να δώσουμε το 200% των δυνάμεων μας για να φτάσουμε στον τίτλο. Οτιδήποτε λιγότερο, θα μας κοστίσει. Εύχομαι να γίνουν όμορφοι τελικοί και η αντιπαλότητα να μείνει μόνο μέσα στο παρκέ, παρακαλώ τους φιλάθλους μας να γεμίσουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν με τη φωνή τους και μόνο.

Από τη μεριά μας, εμείς οι αθλητές, να κάνουμε το σωστό, να μην προκαλούμε και να βοηθήσουμε όλοι να γίνουν σπουδαίοι τελικοί. Αγωνιστικά, θεωρώ πως και οι δύο ομάδες είναι στο επίπεδο ετοιμότητας και φόρμας που θα ήθελαν και όλα εκτιμώ θα κριθούν σε λεπτομέρειες, όπως οι φθηνοί πόντοι, τα αβίαστα λάθη και τα ριμπάουντ.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να βρουν εύκολους πόντους και ρυθμό. Το μυστικό κατά τη γνώμη μου είναι να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μας και μέσω της άμυνας μας να βρούμε ρυθμό στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα