Η αρνητική πρωτιά του... ντεφορμέ Τόμσον! (pic)

Η αρνητική πρωτιά του... ντεφορμέ Τόμσον! (pic)

Νίκος Καρφής
Η αρνητική πρωτιά του... ντεφορμέ Τόμσον! (pic)

bet365

Ο Κλέι Τόμσον δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση στην postseason, αφού είναι ο παίκτης με τον χειρότερο συντελεστή αποδοτικότητας στη λίστα με αυτούς που έχουν αγωνιστεί πάνω από 300 λεπτά στα playoffs.

Οι Στεφ Κάρι και Κέβιν Ντουράντ κάνουν σπουδαίες εμφανίσεις στα playoffs, όμως δεν συμβαίνει το ίδιο με τον Κλέι Τόμσον.

Ο γκαρντ των Ουόριορς δεν προσφέρει όσα περίμενε η ομάδα του, αφού έχει τον χειρότερο συντελεστή αποδοτικότητας όσον αφορά παίκτες που έπαιξαν τουλάχιστον 300 λεπτά στην postseason

O συντελεστής αποδοτικότητας (player efficiency rating) προσμετρά τα θετικά στατιστικά ενός παίκτη (καλάθια εντός πεδιάς, τρίποντα, ασίστ, ριμπάουντ, μπλοκ, κλεψίματα) και τα εξισώνει με τα αρνητικά (άστοχες προσπάθειες, λάθη και φάουλ) για να βγάλει το τελικό αποτέλεσμα.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Μέχρι τώρα η απόδοση του Τόμσον δεν στοίχισε στο Γκόλντεν Στέιτ, όμως στους τελικούς το μέλος των «splash brothers» θα πρέπει να βελτιωθεί απέναντι στον ΛεΜπρόν Τζέιμς και την παρέα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα