Στον ΠΑΟΚ ο Παπαθεοδώρου

Στον ΠΑΟΚ ο Παπαθεοδώρου

Στον ΠΑΟΚ ο Παπαθεοδώρου

bet365

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ηλία Παπαθεοδώρου ως αντικαταστάτη του Σούλη Μαρκόπουλου για τα επόμενα δυο χρόνια.

H KAE ΠΑΟΚ ανακοίνωσε χθες τη λύση της συνεργασίας της με τον Σούλη Μαρκόπουλο έπειτα από οκτώ χρόνια κι εν συνεχεία το gazzetta.gr ενημέρωσε ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα πάρει την σκυτάλη στην άκρη του πάγκου. Σήμερα, λοιπόν, ο «Δικέφαλος» ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον πρώην κόουτς της Αστάνα, ο οποίος πανηγύρισε το double στο Καζακστάν και οδήγησε την πρώην ομάδα του στα playoffs της VTB League όπου αποκλείστηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα προημιτελικά.

H ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

H KAE ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, ένας από τους πιο αξιόλογους προπονητές της νέας γενιάς του ελληνικού μπάσκετ, θα είναι ο νέος κόουτς της ομάδας για τα δύο επόμενα χρόνια. O κ. Παπαθεοδώρου αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του και να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του, στη νέα εποχή της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου του 1975 στην Αθήνα. Έπαιξε μπάσκετ στον Αθηναϊκό, στον οποίο έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα, όταν σε ηλικία 20 ετών ανέλαβε τα τμήματα υποδομής (μίνι, παμπαίδες, παίδες, έφηβοι), ενώ τη σεζόν 2001-2002 έγινε βοηθός προπονητή στην ανδρική ομάδα.

Από το 2002 ως το 2004 εργάστηκε στον Λαρισαϊκό, με τον οποίο κέρδισε δύο διαδοχικές ανόδους, ενώ την επόμενη τριετία (2004-2007) δούλεψε στο Μαρκόπουλο, το οποίο οδήγησε στην άνοδο στην Α΄ΕΣΚΑ.

Το μεγαλύτερο μέρος της προπονητικής του καριέρας το έχει περάσει στην ΑΕ Νέας Κηφισιάς, την τεχνική ηγεσία της οποίας ανέλαβε το 2007. Ξεκινώντας από την Β’ ΕΣΚΑ, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου οδήγησε την ομάδα της Κηφισιάς, με διαδοχικές ανόδους, ως την μεγάλη κατηγορία. Τη σεζόν 2012-2013 στέφθηκε πρωταθλητής στην Α2 και από την επόμενη χρονιά καθοδηγούσε την Κηφισιά στην Basket League, κατακτώντας μάλιστα και την 5η θέση στο πρωτάθλημα την σεζόν 2013-2014.

Το καλοκαίρι του 2016 αποφάσισε για πρώτη φορά στην καριέρα του να εργαστεί στο εξωτερικό και ανέλαβε την τεχνικής ηγεσίας της Astana, με την οποία είχε μία απολύτως επιτυχημένη σεζόν, καθώς κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στο Καζακστάν, χωρίς μάλιστα να γνωρίσει ήττα. Παράλληλα, είχε αξιοσημείωτη πορεία και στην VTB League, όπου κέρδισε τη συμμετοχή του στα playoffs της διοργάνωσης, αλλά αποκλείστηκε στην προημιτελική φάση από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από το 2013 είναι προπονητής στις μικρές Εθνικές ομάδες της Ελλάδας, ενώ έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπάσκετ των Εφήβων, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο το καλοκαίρι του 2015. Αυτό το καλοκαίρι, θα κοουτσάρει και την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών, στο Ευρωμπάσκετ που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούλιο στην Κρήτη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα