«Ο Μπιρτς ίσως βρει τον δρόμο για το ΝΒΑ» (vid)

«Ο Μπιρτς ίσως βρει τον δρόμο για το ΝΒΑ» (vid)

«Ο Μπιρτς ίσως βρει τον δρόμο για το ΝΒΑ» (vid)
Η αμερικανική ιστοσελίδα «draftexpress» ανέλυσε τον Kεμ Μπιρτς και όσα είδε από αυτόν στο Final 4.

Η αμερικανική ιστοσελίδα «Draftexpress» έκανε αφιέρωμα στους ψηλούς που ξεχώρισαν συμπεριλαμβάνοντας τους Έκπε Γιούντο, Κεμ Μπιρτς και Κάιλ Χάινς.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Για τον Καναδό σέντερ του Ολυμπιακού γράφει ο αρθρογράφος, «Ο Κεμ Μπιρτς μπορεί να είναι ένας παίκτης που θα βρει το δρόμο για το ΝΒΑ. Δεν είναι όσο ψηλός είναι ο Γιούντο, αλλά είναι μόλις 24 ετών, έχει γρήγορα πόδια και είναι εξαιρετικός μπλοκέρ. Στην άμυνα του Ολυμπιακού άλλαζε μαρκάρισμα στα σκριν και σε συνδυασμό με το καλό ριμπάουντ και την ικανότητα του να παίζει άμυνα ψηλά τον ανάγουν σε ένα καλό δώρο για τον πάγκο πολλών ομάδων του ΝΒΑ. Στην επίθεση δεν διαθέτει καλή πάσα, αλλά τελειώνει αρκετά καλά τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Ο απόφοιτος του UNLV αντιμετώπισε κάποια προβλήματα νοοτροπίας που τον πήγαν αρκετά πίσω. Θα έχει προτάσεις από την Euroleague (σ.σ αυτό είναι λάθος διότι έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό) ενώ δεν αποκλείεται να βρει θέση και σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ η οποία θα τον ετοιμάσει για τα επόμενα χρόνια».

Ο Κεμ Μπιρτς έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό στο οποίο περιλαμβάνεται όρος απομάκρυνσης μόνο από την πλευρά της ομάδας ενώ υπάρχει και NBA out με σχετική ρήτρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα