Μακάμπι και Μπαρτσελόνα «καλούν» Μπλατ!

Gazzetta team
Μακάμπι και Μπαρτσελόνα «καλούν» Μπλατ!
Μακάμπι και Μπαρτσελόνα θέλουν να... εκμεταλλευτούν τις αλλαγές στα ενδότερα της Νταρουσάφακα και φαίνεται να «πολιορκούν» τον Ντέιβιντ Μπλατ, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Με την αποχώρηση της εταιρείας-κολοσσού Dogus από την Νταρουσάφακα, για την Φενέρ, να θεωρείται δεδομένη, τα ισπανικά μέσα υποστηρίζουν πως η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θα αποδυναμωθεί κατά πολύ και αρκετοί συντελεστές της θα ψάξουν αλλού... στέγη.

Ήδη οι πρώτες «σειρήνες» από Τουρκία και Ρωσία έχουν ηχήσει για τον Μπραντ Ουναμέικερ, και σύμφωνα με την «encestado.es», που θεωρεί δεδομένο το ταξίδι του Μίλος Τεόντοσιτς για το ΝΒΑ, η ΤΣΣΚΑ φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για τον Αμερικανό γκαρντ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η Νταρουσάφακα δεν θα είναι πια το ίδιο... ελκυστική, καθώς, επιπροσθέτως, δεν θα συμμετέχει στην Euroleague της σεζόν 2017-18. Αυτό θα έχει ως συνέπεια όχι μόνο την «φυγή» αρκετών παικτών της, αλλά ίσως και του ίδιου του Μπλατ.

Η Μακάμπι - η οποία έχει αλλάξει ήδη τέσσερις προπονητές από την αρχή της φετινής σεζόν - αλλά και η Μπαρτσελόνα, φέρονται να έστειλαν τους ανθρώπους τους στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, ώστε να προσεγγίσουν τον 58χρονο πια προπονητή να αναλάβει τα... ηνία τους.

Τέλος, αναφέρεται πως η Νταρουσάφακα δεν θα... διοχετεύσει παίκτες μόνο στις προαναφερθείσες ομάδες, αλλά και στην Μπασκόνια και στον Παναθηναϊκό, καθώς επιθυμούν την ενδυνάμωση του ρόστερ τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.