Ιτούδης: «Ο 1ος και ο 2ος της regular season θα παίξουν μικρό τελικό»

Gazzetta team
Ιτούδης: «Ο 1ος και ο 2ος της regular season θα παίξουν μικρό τελικό»
Την πάγια θέση του όσον αφορά το σύστημα διεξαγωγής της Euroleague εξέφρασε ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος τόνισε πως σέβεται απόλυτα την υπάρχουσα μορφή.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υπέστη ακόμα μια ήττα σε ημιτελικό από τον Ολυμπιακό και πλέον θα «παλέψει» με την Ρεάλ Μαδρίτης για την τρίτη θέση στο Final 4.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, κατά την διάρκεια της σημερινής προπόνησης της ομάδας του, ανέφερε για ακόμα μια φορά την άποψή του για το σύστημα διεξαγωγής της Euroleague, τονίζοντας πως καλώς υπάρχουν τα playoffs, αλλά μετά από 30 αγωνιστικές, είναι σαν να ξεκινάς από το μηδέν πάλι.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Νάπολι - Φιορεντίνα (21+).

«Αύριο το βράδυ θα παίξουν για το τρόπαιο ο τρίτος και ο πέμπτος της κανονικής περιόδου, ενώ ο πρώτος και ο δεύτερος θα βρίσκονται στον μικρό τελικό. Είμαι υπέρ των playoffs, αλλά από τη στιγμή που έχουμε Final 4, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Η τοποθέτησή μου έχει μια λογική, γιατί όταν υπάρχει ένα πρωτάθλημα 30 αγωνιστικών, για το οποίο όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι, είναι σαν να σου λένε πως γυρνάς πάλι πίσω και ξεκινάς από το μηδέν. Αποδεχόμαστε, όμως, το σύστημα που υπάρχει με μεγάλο σεβασμό», ήταν τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.