Ρίβερς: «Ενωμένοι μέχρι το τέλος!»

Ρίβερς: «Ενωμένοι μέχρι το τέλος!»

Ρίβερς: «Ενωμένοι μέχρι το τέλος!»

bet365

Ο Κέι Σι Ρίβερς υπογράμμισε ότι πρέπει οι «πράσινοι» να αφήσουν όλα όσα συνέβησαν στην άκρη και να ξαναγίνουν ομάδα ώστε να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός (21+).

Είναι δεδομένο ότι μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε διαταράχθηκαν οι ισορροπίες στον Παναθηναϊκό Superfoods. Παρόλα αυτά ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός και οι «πράσινοι» προσπαθούν να επιστρέψουν στην κατάσταση που ήταν πριν από τα ματς με την τουρκική ομάδα για τα playoffs της EuroLeague.

Ο Κέι Σι Ρίβερς δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του. Μετά την εξαιρετική του εμφάνιση στον 3ο ημιτελικό με την ΑΕΚ όπου είχε 19 πόντους με 5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 3/5 βολές, 5 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 28 λεπτά συμμετοχής, στάθηκε στις... διαταραγμένες ισορροπίες, μίλησε για το «must do» των «πρασίνων», έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια, ενώ ήταν αινιγματικός όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα.

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα πράγματα, αλλά εμείς πρέπει να τα μπλοκάρουμε, να τα αφήνουμε όλα έξω από την ομάδα και να μην ξεπερνάμε τα όρια. Πρέπει να επικεντρωθούμε στη δουλειά μας μέσα στις τέσσερις γραμμές και να γινόμαστε καλύτεροι» δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και συνέχισε: «Στον επαγγελματικό αθλητισμό συμβαίνουν πολλά πράγματα, αρνητικά και θετικά, αλλά όπως είπα πρέπει να τα αφήνουμε όλα στην άκρη να μείνουμε ενωμένοι στα αποδυτήρια. Βελτιωθήκαμε κάπως αλλά πρέπει να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Για το 2-1 απέναντι στην ΑΕΚ είπε απλά ότι «είναι η ομάδα με την οποία μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο, με τη μόνη διαφορά ότι αλλάζει το κοινό, τα banners και τα χρώματα στις εξέδρες. Είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε και πάλι, αλλά στο τέλος βάλαμε κάποια σουτ, δείξαμε πάθος και καταφέραμε να κερδίσουμε...»

Στη συνέχεια στάθηκε στην ήττα από την ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό λέγοντας ότι «ακόμα τα έχω με τον εαυτό μου όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι και το σουτ που επιχείρησα. Είχα κι άλλες επιλογές και πραγματικά με πλήγωσε αυτό το σουτ. Απλά προσπαθώ να βρω πάλι τον εαυτό μου, το feeling μου και τον ρυθμό μου» και συνέχισε: «Είχαμε 20 μέρες χωρίς αγώνα και σιγά-σιγά επανερχόμαστε. Αυτό ισχύει για όλους μας. Έχουμε μια ομάδα που είναι καλά προπονημένη, είναι ενωμένη και έτοιμη για να παλέψει. Το θέμα είναι να αποδώσουμε καλό μπάσκετ και να παίξουμε ως ομάδα».

Παρόλα αυτά υπογράμμισε ότι «έχουμε αυτοπεποίθηση. Απλά αυτά που συνέβησαν διατάραξαν κάπως τις ισορροπίες μας και προσπαθούμε να γίνουμε και πάλι ομάδα. Μέχρι στιγμής το καταφέρνουμε καλά και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο», ενώ όσον αφορά το μέλλον του, παρουσιάστηκε ιδιαίτερα... αινιγματικός: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα πρέπει να περιμένουμε το τέλος της σεζόν και από εκεί και πέρα θα δούμε τι συμβεί...»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα