ΠΣΑΚ κατά Μπερτομέου και ευχές σε Ολυμπιακό!

Gazzetta team
ΠΣΑΚ κατά Μπερτομέου και ευχές σε Ολυμπιακό!

bet365

Ο ΠΣΑΚ πήρε θέση για τις πρόσφατες δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου και υπογράμμισε σε σχετική ανακοίνωση ότι οι εθνικές ομάδες είναι πάνω απ' όλους και απ' όλα! Παράλληλα δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του στον Ολυμπιακό εν όψει της προσπάθειάς του στο Final 4.

H ανακοίνωση του ΠΣΑΚ για τον Μπερτμέου

«Τα μέλη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, εκφράζουν - και αυτά - την έντονη δυσαρέσκεια τους, στις πρόσφατες δηλώσεις του Ζόρντι Μπερτομέου, αναφορικά με τα προκριματικά του παγκόσμιου κυπέλλου και τις υποχρεώσεις των παικτών που αγωνίζονται στην Euroleague.

Κατανοούμε την επιθυμία του διότι θέλει να προστατέψει το "προϊον" του, όμως, ολα δεν είναι λεφτά...

Οι εθνικές ομάδες είναι πάνω απ' ολα και διαφωνούμε κάθετα με τον κύριο Μπερτομέου.

Είμαστε "συμπαίκτες" των Ισπανών Καλαθοσφαιριστών, οι οποίοι δεν δίστασαν να τα βάλουν με τον συμπατριώτη τους. Τις αποφάσεις αυτές, τις παίρνουν οι πρωταγωνιστές του μπάσκετ, δηλαδή οι παίκτες, καθώς και η ομοσπονδία κάθε χώρας.»

Οι ευχές για τον Ολυμπιακό

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών εύχεται καλή τύχη στον Ολυμπιακό, στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Την προηγούμενη 20ετια, πανηγυρίσαμε τους περισσότερους τίτλους, απο κάθε άλλη χώρα. Ελπίζουμε και τα επόμενα χρόνια, να ζήσουμε ανάλογες στιγμές και το ξεκίνημα να γίνει απο εφέτος..»

 

Τελευταία Νέα