Σέλτικς - Καβαλίερς: 104-117

Gazzetta team
Σέλτικς - Καβαλίερς: 104-117

bet365

Έστω και αν δυσκολεύτηκαν στο τελευταίο δωδεκάλεπτο οι Καβαλίερς κατάφεραν να... σπάσουν με το καλημέρα την έδρα στον τελικό της Ανατολής, επικρατώντας στην Βοστόνη των Σέλτικς με 117-104.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Στις τελευταίες αγωνιστικές έχασαν την πρώτη θέση στην Ανατολή από τους Σέλτικς, αλλά με το καλημέρα των τελικών της περιφέρειας πήραν και πάλι το πλεονέκτημα έδρας. Ο λόγος για τους περσινούς πρωταθλητές Καβαλίερς που μέσα στην Βοστόνη επικράτησαν άνετα των Κελτών με 117-104 και έκαναν το 1-0. Μια νίκη που ήρθε σχετικά πιο δύσκολα από όσο φαινόταν, με τους.. ιππότες να κάνουν πλάκα στο πρώτο ημίχρονο αλλά και στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και τους γηπεδούχους στο τέλος το παλεύουν αλλά να μην προλαβαίνουν να κάνουν κάτι καλό.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που σταμάτησε στους 38 πόντους, ενώ εντυπωσιακός ειδικά στο δεύτερο μισό ήταν ο Λαβ που έφτασε στους 32. Πίσω τους ο Τόμπσον με 20 για τους Καβαλίερς που στον πρώτο τελικό έδειξαν με το καλημέρα πως θέλουν και μπορούν να διατηρήσουν τον τίτλο τους. Όσον αφορά τους ηττημένους οι Κρόουντερ και Μπράντλεϊ είχαν από 21, ενώ ο Τόμας με 17 κινήθηκε σε ρηχά νερά σε σχέση με όσα μας έχει συνηθίσει.

 

NBA Τελευταία Νέα