Kill Bill Vol 4!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Kill Bill Vol 4!
O γερο-Γιοβάισα ετοιμάζεται για το Final 4 της Euroleague, δίνει τις προτάσεις του για τους δύο ημιτελικούς και περιμένει άλλη μια μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός (21+).

Γεια σας φίλοι μου!

Μπορεί να βρίσκομαι πολύ μακριά από την Κωνσταντινούπολη, όμως ως λάτρης της πορτοκαλί μπάλας με τα σπυράκια δεν θα μπορούσα να πάρω ρεπό από τις μπασκετικές προβλέψεις.

Το Final 4 της Euroleague επιτέλους έφτασε και οι 4 ομάδες θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης.

Στον πρώτο ημιτελικό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει τον κακό δαίμονα της τα τελευταία χρόνια, τον Ολυμπιακό. Με τον αγαπητό πρόεδρο της «αρκούδας», Αντρέι Βατούτιν, έχουμε κάνει θραύση με μπουκάλια βότκα κατά την τελευταία επίσκεψη μου στη Μόσχα. Όμως σήμερα θα τον στενοχωρήσω, όπως πιστεύω πως το ίδιο θα κάνει και ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» αφηνιάζουν στα Final 4 όταν βρίσκουν απέναντι τους την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, καθώς μετράνε 3 νίκες στις τελευταίες 3 αναμετρήσεις τους (2012, 2013, 2015). Το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου δείχνει να έχει πάρει τον αέρα των Ρώσων σε ματς που διακυβεύονται πολλά και η απόδοση του διπλού στο 3.10 είναι αρκετά δελεαστική για να την προσπεράσω.

Στον άλλο ημιτελικό ο Σέρχιο Γιουλ, που όπως κι εγώ είναι λάτρης της Belvedere, θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στη Φενέρ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οι Τούρκοι έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά, όλα αυτά τα χρόνια για να πάρουν την Euroleague και φέτος είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία τους, αφού φιλοξενούν το Final 4.

Θα πάμε με την έδρα και με την νίκη της Φενέρ στο 1.55. Άλλωστε τα 6 χρόνια χωρίς ευρωπαϊκό είναι πολλά για τον Ζοτς και δεν θέλω να τον δω να γίνεται μελιτζανί μετά το τέλος του ημιτελικού με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ας γίνει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Και επειδή ο γερο-Γιοβάισα δεν θέλει να σας αφήσει παραπονεμένους όσον αφορά τα ειδικά παικτών, θα ρισκάρει πρόβλεψη για τον κορυφαίο σκόρερ του Final 4.

Εμπιστευόμαστε τον Βασίλη Σπανούλη και τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο αρχηγός των Πειραιωτών ήταν σεληνιασμένος στη σειρά με την Εφές και πάει φουριόζος να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ. Αν θυμηθεί τα ηρωικά καλάθια που έβαλε στον ημιτελικό του 2015, σκοτώνοντας τους Ρώσους, τότε καλό θα ήταν να ρίξουμε τα λεφτά μας πάνω στον «Kill Bill» σε απόδοση 11.00.

Τέλος ο ηγέτης των Τούρκων, θέλει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε τη σειρά με τον Παναθηναϊκό, όπου σκόραρε κατά σειρά 23, 25 και 10 πόντους στα τρία ματς, έτσι φρονώ πως πρέπει να ποντάρουμε κάτι ψιλά και σε αυτόν, αφού το 4.50 μας κλείνει το μάτι.

Άντε και καλά κέρδη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα