Βατούτιν: «Δεν μισώ τον Σπανούλη ή τον Ολυμπιακό»!

Βατούτιν: «Δεν μισώ τον Σπανούλη ή τον Ολυμπιακό»!
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Final 4 και ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ευρώπης, Αντρέι Βατούτιν κλήθηκε να σχολιάσει την αρνητική παράδοση με τους Πειραιώτες.

«Δεν έχω κάποιου είδους κόμπλεξ! Δεν μισώ τον Ολυμπιακό ή τον Σπανούλη. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, με σπουδαίο χαρακτήρα. Για την ακρίβεια, είναι ένας ειλικρινής και ευθύς τύπος, είτε είσαι συμπαίκτης, είτε αντίπαλός του. Τον σέβομαι! Δεν υπάρχουν κόμπλεξ και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν στεκόμαστε στο παρελθόν! Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα για να κερδίσουμε» ανέφερε αρχικώς ο ιθύνων νους των πρωταθλητών Ευρώπης στη ρωσική εφημερίδα RG.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στις σχέσεις που διατηρεί με τους αδελφούς Αγγελόπουλους: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού. Επίσης, ο κόουτς Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι καλός φίλος μου από τη θητεία του στην ΤΣΣΚΑ. Είναι ξεκάθαρο ότι στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει "μάχη" και για δυο ώρες θα ξεχάσουμε τη φιλία μας».