Πρίφτης: «Η ομάδα είναι του κόσμου, για αυτόν παίζουμε»

Πρίφτης: «Η ομάδα είναι του κόσμου, για αυτόν παίζουμε»
Ο Δημήτρης Πρίφτης έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών και τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό.

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε πως, «Ο Ολυμπιακός είναι σε καλό ρυθμό. Εμείς ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί, πιο συγκεντρωμένοι και είχαμε ταχύτητα σε σχέση με τον αγώνα στο ΣΕΦ. Είχαμε καλές εκτελέσεις στην επίθεση, κάναμε λίγα λάθη και η διαφορά είναι αποτέλεσμα κάποιων σουτ που έβαλαν κάποιοι παίκτες. Έχοντας την απουσία των ψηλών ήταν κάτι που δεδομένα έπρεπε να κάνουμε. Ο Ολυμπιακός με τόσα τρίποντα είχε 50%. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και προσπάθεια. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό, του εύχομαι ολόψυχα».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στο τέλος του αγώνα: «Είναι πολύ ευχάριστο αυτό γιατί ο κόσμος πολλές φορές εκδηλώνεται και το κάνει ποικιλοτρόπως. Ευχαριστούμε που εκτιμούν την προσπάθειά μας. Η ομάδα είναι του κόσμου, το έχουμε ξαναπεί, γι’ αυτόν παίζουμε και πιστεύω ότι έχει κριτήριο ο κόσμος και βλέπει τη σοβαρή προσπάθεια και τη μαχητικότητα. Απλά εμείς πρέπει να το διατηρήσουμε και στα επόμενα παιχνίδια».

Για την απόδοση του Αντουάν Σκοτ: «Ήταν αποφασιστικός. Ξέρουμε ότι έχει μια έφεση στο σκοράρισμα και σίγουρα απέναντι στον Ολυμπιακό το επίπεδο της άμυνας είναι πιο υψηλό. Έχει ένστικτο. Δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε, όλη η ομάδα είχε μια σωστή εικόνα. Ήταν πολύ μαχητικός στην άμυνα. Στο ΣΕΦ είχε τον Σπανούλη και δεν είναι εύκολο να τον μαρκάρεις, ήθελε μια προσαρμογή. Δεν παίζεις με τον οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλει χρόνο να εγκλιματιστεί όπως κι εγώ να τον διαβάσω. Και ο Ζάρας και ο Βλάντο και ο Ντραγκίτσεβιτς ήταν αποτελεσματικοί σήμερα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα