Σέλτικς - Ουίζαρντς 123-101

gazzetta default image fallback

bet365

Μαγικοί Σέλτικς θύμισαν ομάδα άλλης εποχής και διαλύοντας με 123-101 τους Ουίζαρντς έκαναν το 3-2 στα ημιτελικά της Ανατολής.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Και οι... περίπατοι στην συγκεκριμένη σειρά των ημιτελικών της Ανατολής συνεχίστηκε, με τους Σέλτικς να παίρνουν σειρά για να κάνουν... πλάκα στους Ουίζαρντς. Η παρέα του Τόμας πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με πολύ θέαμα, επικράτησαν με χαρακτηριστική άνεση των πρωτευουσιάνων με 123-101 και έκαναν το 3-2. Πλέον θέλουν ακόμα μία νίκη για να μπορέσουν να προκριθούν στον τελικό της Περιφέρειας, εκεί που τους περιμένουν ήδη οι Καβαλίερς.

Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι μέσα σε εκκωφαντική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας, πήραν από πολύ νωρίς το προβάδισμα και έδειξαν με το καλημέρα πως ήθελαν να τελειώσουν την υπόθεση νίκη. Μάλιστα στο ημίχρονο προηγήθηκαν με 67-51. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά το καλύτερο που έκαναν ήταν να μειώσουν στους 13 πόντους και τίποτα παραπάνω.

Ο Μπράντλεϊ με 29 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ για τους νικητές, με τον Χόρφορντ να ακολουθεί με 19 και τους Τόμας και Κρόουντερ να έχουν από 18. Για τους ηττημένους ο Ουόλ είχε 21 ο Μπιλ 16 και οι Πόρτερ, Ούμπρε από 13.

 

NBA Τελευταία Νέα