Γκριν: «Βρώμικος παίκτης ο Ολίνικ, δεν σταματάει τις αγκωνιές»

Νίκος Καρφής
Γκριν: «Βρώμικος παίκτης ο Ολίνικ, δεν σταματάει τις αγκωνιές»

bet365

Ο Ντρέιμοντ Γκριν τόνισε πως ο Κέλι Ολίνικ παίζει πολύ βρώμικα στα ματς και χρησιμοποιεί αντικανονικά τους αγκώνες του, ενώ ανέφερε πως δεν σέβεται τέτοιου είδους ανθρώπους.

Ο φόργουορντ των Ουόριορς «εξαπέλυσε» τα βέλη του στον Κέλι Ολίνικ, αφού δήλωσε πως ο φόργουορντ των Σέλτικς είναι πολύ βρώμικος παίκτης, μιλώντας για το περιστατικό με τον Κέλι Ούμπρε.

Ο παίκτης των «Κελτών» είχε κάνει ένα αντικανονικό σκριν στον γκαρντ των Ουίζαρντς στο Game 4 της σειράς, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση του Ούμπρε (γροθιά στον θώρακα) που οδήγησε στην αποβολή του από το παιχνίδι.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

«Είναι βρώμικος παίκτης. Δεν σέβομαι άτομα σαν αυτόν. Έριχνε αγκωνιές στο πρόσωπο και στον θώρακα του Ούμπρε. Του επέτρεψαν να το κάνει αυτό στον αντίπαλο του, ενώ τιμώρησαν τον Ούμπρε επειδή αντέδρασε. Τον άφησαν να ρίχνει αγκωνιές ανενόχλητος», τόνισε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα