Μίχαλος: «Αυτό το ζεις μια φορά στην ζωή σου»!

Μίχαλος: «Αυτό το ζεις μια φορά στην ζωή σου»!

bet365

Ο Νίκος Μίχαλος μίλησε στο gazzetta.gr για τα απίστευτα συναισθήματα που του δημιουργεί ο Πανιώνιος, στον οποίο θέλει να κλείσει την καριέρα του.

Ήρθε στον Πανιώνιο για δεύτερη χρονιά πέρυσι, μετά το 1998, για να βοηθήσει κι αυτός την ομάδα να γεννηθεί ξανά από τις στάχτες της.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Τσέλσι – Μίντλεσμπρο (21+).

Στην Β' Εθνική, μαζί με τον Νίκο Κόκκαλη και τον Γιώργο Τσιάκο αποτέλεσαν τους λεγόμενους «τρεις σωματοφύλακες» της ομάδας και πανηγύρισαν το πρωτάθλημα του Νοτίου Ομίλου, παίρνοντας την άνοδο για την Α2.

Την επόμενη χρονιά ήταν ο μόνος που παρέμεινε στο ρόστερ των «κυανέρυθρων». Έχοντας το ρόλο του αρχηγού και με νέους συμπαίκτες, κατάφερε να πανηγυρίσει το δεύτερο σερί πρωτάθλημα και την άνοδο στην Basket League, ζώντας μεγάλες στιγμές στο Κλειστό της Αρτάκης.

Ο λόγος για τον Νίκο Μίχαλο, ο οποίος υποστήριξε στο gazzetta.gr πως αυτές οι στιγμές είναι από εκείνες που ζεις μια φορά στην ζωή σου.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι βγήκαμε πρωταθλητές, γιατί δικαιώσαμε την σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει με τον προπονητή, αλλά και τους οπαδούς μας, και γενικότερα όλους τους κοντινούς μας ανθρώπους. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος! Είναι κάτι που, λόγω του κόσμου του Πανιωνίου, συμβαίνει μια φορά στην ζωή σου αυτό», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Όσον αφορά την αναμέτρηση με τον Δούκα, ο 40χρονος γκαρντ δήλωσε: «Δεν φοβηθήκαμε, αλλά δεν θέλαμε να πάμε στα playoffs. Ας μην κρυβόμαστε, πως, όποιος πάει στα playoffs με το σύστημα αυτό, θέλει πολύ γερό στομάχι για να συνεχίσει και να ανέβει. Κάναμε μια "κοιλιά", αλλά είναι λογική. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ προπονημένοι όλη την χρονιά και μας βγήκε, στον κάθε παίκτη διαφορετικά, στο τέλος. Αλλά εμείς βλέπαμε πως αντέχαμε κι άλλο. Αυτό συζητούσαμε κιόλας, πως θα μπορούσαμε να παίξουμε και δύο παιχνίδια σερί».

Σαν αρχηγός, δεν είχε ιδιαίτερο άγχος, γιατί, όπως είπε, είχε τους καλύτερους συμπαίκτες, χωρίς να ξεχάσει εκείνους από την περσινή χρονιά: «Αισθανόμουν μια έξτρα πίεση, γιατί ήθελα να τελειώσει η σεζόν και να πάρω το δεύτερο σερί πρωτάθλημά μου. Φέτος, όπως και πέρυσι, είχα πολύ καλούς συμπαίκτες δίπλα μου, οπότε δεν μπορείς να έχεις ανασφάλειες γι' αυτά».

Το... πανδαιμόνιο που επικράτησε στο Κλειστό της Αρτάκης έδωσε μεγάλη ώθηση στους παίκτες, αλλά αυτό που έχει σημασία τώρα, κατά τον ίδιο, είναι γίνουν προσεκτικά βήματα, για να υπάρχει υγεία στον σύλλογο. «Ένιωθα πάρα πολύ καλά, πολύ ωραία. Μας έδωσε μεγάλη δύναμη ο κόσμος. Φάνηκε και στο πρώτο δεκάλεπτο αυτό, που πήραμε την ώθησή τους. Από εκεί και πέρα, ο κόσμος του Πανιωνίου έχει την ανάγκη να γυρίσει ξανά στην Α1. Θεωρώ πως από την επόμενη ημέρα ο Πανιώνιος πρέπει να έχει μια υγεία στη διοίκηση, για να μπορέσει να κάνει σωστά βήματα και να καθιερωθεί στην Α1».

Τέλος, τόνισε πως ο Πανιώνιος σε κάνει να υπερβείς τα όριά σου και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θέλει να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. «Ναι, δεν το κρύβω, σκέφτομαι να μείνω στην ομάδα. Έχω φτάσει σε ένα επίπεδο, που μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω. Έχω υπερβεί όρια. Ο Πανιώνιος σε κάνει έτσι, μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία. Νομίζω πως, από εκεί που ξεκίνησα πριν από 20 χρόνια, μπορώ να καταλήξω να τελειώσω την καριέρα μου στον Πανιώνιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα