Μανωλόπουλος: «Είμαι ανακουφισμένος»

Μανωλόπουλος: «Είμαι ανακουφισμένος»

bet365

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, αφού έδωσε συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο, υποστήριξε πως νιώθει ανακούφιση και αναφέρηκε στο τι πήγε στραβά για την ΑΕΚ στο ματς με τους Κρητικούς.

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» είπε στην Συνέντευξη Τύπου: «Θέλω να δώσω και εγώ συγχαρητήρια στην ομάδα του Ρεθύμνου και στον κόουτς Βετούλα. Νομίζω πως είχαν μία καταπληκτική χρονιά και τους εύχομαι καλή συνέχεια.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Όσον αφορά στο παιχνίδι ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι χαρούμενος ή στενοχωρημένος. Είμαι περισσότερο ανακουφισμένος. Είδαμε δύο διαφορετικές ομάδες. Μία ομάδα στο πρώτο μέρος, η οποία στην άμυνα δέχθηκε 50 πόντους και στην επίθεση σημείωσε 40. Καλός αριθμός, αν και νομίζω πως ήμασταν άστοχοι, αλλά το πρόβλημα μου ήταν η άμυνα. Είχαμε πρόβλημα με το pick n' pop του Σάφτενααρ, έβγαινε μόνος του και δοκιμάσαμε τρεις διαφορετικές άμυνες και δεν λειτούργησε καμία. Άρα δεν είναι η άμυνα, αλλά πως την κάνεις.

Απόδειξη αυτού είναι το δεύτερο μέρος, που είδαμε μία διαφορετική ομάδα. Μία ομάδα που πάλεψε με όλη της την καρδιά και διεκδίκησε κάθε χαμένη μπαλιά. Στην επίθεση έπαιξε λογικά. Επειδή μας έλειπαν δύο περιφερειακοί, έπρεπε να πάμε μέσα τη μπάλα. Δουλέψαμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι. Αλλά θεωρώ πως τα παιδιά καλύψανε αυτές τις δύο απουσίες και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κώστα Βασιλειάδη γιατί ήταν έτοιμος. Έδωσε και την ψυχή του. Δεν κάναμε κάτι σπουδαίο, αλλά κάναμε αυτό που έπρεπε και καμιά φορά αυτό το "πρέπει" είναι πιο δύσκολο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα