Ο Τρινκιέρι είχε προβλέψει τους φιναλίστ του Final 4! (pic)

Ο Τρινκιέρι είχε προβλέψει τους φιναλίστ του Final 4! (pic)
Με μεγάλη επιτυχία, ο Αντρέα Τρινκιέρι είχε προβλέψει τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στο Final 4 της Euroleague και το υπενθύμισε στην Euroleague.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος Θέλτα – Μαν. Γιουνάιτεντ αν ο Ρούνεϊ ανοίξει το σκορ (21+).

Πριν από λίγο καιρό, η ευρωπαϊκή διοργάνωση ζήτησε από τους προπονητές των ομάδων προγνωστικά για τις τέσσερις ομάδες που θα βρεθούν στην τελική φάση της Κωνσταντινούπολης.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι «έπεσε» μέσα στις προβλέψεις του και σχεδόν πέτυχε και τα αποτελέσματα στις σειρές, λέγοντας: «Ρεάλ-Νταρουσάφακα 3-1, ΤΣΣΚΑ-Μπασκόνια 3-1, Ολυμπιακός-Εφές 3-2 "Οι γκαρντ του Ολυμπιακού πρέπει να κάνουν τα πάντα, απέναντι σε μια αθλητική ομάδα σαν την Εφές. Η ιστορία γνωστή: Πλεονέκτημα έδρας και ο Ολυμπιακός θα περάσει σε πέντε ματς", Παναθηναϊκός-Φενέρ 1-3 "Η πιο απρόβλεπτη σειρά! Θα μπορούσα να πω και ο Παναθηναϊκός 3-2 ή η Φενέρ 1-3. Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Όποιος προσαρμοστεί καλύτερα στα ματς, θα περάσει"».

Ο Ιταλός τεχνικός της Μπάμπεργκ φρόντισε να το... υπενθυμίσει στην Euroleague κι έγραψε χαριτολογώντας στο twitter: «Ποιο είναι το βραβείο μου που έκανα σωστές προβλέψεις για τα playoffs;».