Τσόχλας: «Τελειώσαμε άδοξα την χρονιά»

Τσόχλας: «Τελειώσαμε άδοξα την χρονιά»

bet365

Πικρή γεύση έχει αφήσει στον Απόλλωνα Τσόχλα ο αποκλεισμός από την συνέχεια της Basket League και τόισε πως τελείωσε άδοξα η χρονιά για τον ΠΑΟΚ. Τι είπε για τον Αντώνη Κόνιαρη.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Αρχικά, ο 33χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ είπε μετά την ήττα (75-84) από τον Άρη, στη Συνέντευξη Τύπου: «Είναι δύσκολη στιγμή για εμάς. Τελειώσαμε άδοξα τη χρονιά, μια χρονιά που πιστεύαμε ότι θα καταλήξει καλύτερα. Είμαστε όλοι πολλοί στεναχωρημένοι. Σήμερα, ο Άρης έβαλε κάποια δύσκολα σουτ και άνοιξε το παιχνίδι. Δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση και χάσαμε. Είμαι πιο στεναχωρημένος, γιατί είχε πολύ καλά παιδιά φέτος. Ήμασταν καλύτεροι από πέρσι και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω σε σχέση με πέρσι, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Για το που οφείλεται η εικόνα της ομάδας του: «Τέσσερα ματς με τον Άρη, ήταν στον ίδιο ρυθμό. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποια άστοχα σουτ ή στις βολές. Ήταν καλός ο Άρης σήμερα, έβαλε κάποια σουτ, ξέφυγε και μετά ήταν δύσκολο να το διαχειριστούμε. Όταν γυρίζαμε, πάλι έβαζε μεγάλα σουτ. Δεν ξέρω αν ήταν από το άγχος ή όχι».

Για τη βιασύνη που έδειξε ο ΠΑΟΚ στην τέταρτη περίοδο όταν πήγε να κάνει την ανατροπή: «Το σκέφτηκα κι εγώ. Ότι είχαμε παραπάνω χρόνο, ότι θα έπρεπε να ηρεμήσουμε, δεν τελείωνε το ματς. Δεν ήμασταν ήρεμοι εκεί, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και αυτό μας στοίχισε σίγουρα».

Για τη δική του παραμονή στην ομάδα με το συμβόλαιο του να ολοκληρώνεται: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΑΟΚ τόσα χρόνια. Με τιμάει πολύ που είμαι μέλος αυτής της ομάδας και ελπίζω να πάνε όλα καλά».

Για το πρόσημο που βάζει σε αυτή τη χρονιά που ολοκληρώθηκε: «Αυτή τη στιγμή, είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, γιατί πιστεύω ότι μας άξιζε, ότι είχαμε καλύτερη ομάδα. Είχαμε πολλές ατυχίες και τραυματισμούς. Ακόμα και τώρα, την τελευταία στιγμή, που κάναμε αλλαγές, που δεν το συνηθίζουμε. Κάναμε ένα βήμα παραπάνω στην Ευρώπη, κάναμε κάποια καλά ματς. Αυτό μας στοίχισε κάποια άλλα εδώ, λόγω κούρασης. Παλέψαμε εδώ για την τέταρτη θέση και είχαμε ατυχίες. Είμαι πολύ στεναχωρημένος για να βάλω πρόσημο. Είμαι αρκετά χρόνια εδώ και πιστεύω ότι η ομάδα ήταν καλή φέτος, είχαμε καλά παιδιά.

Τέλος, πρόσθεσε για τον Αντώνη Κόνιαρη: «Θεωρώ μεγάλο κέρδος που έβγαλε ένα παιδί 19 χρονών, βασικό στην Α1. Το εμπιστεύτηκε ο προπονητής και η ομάδα. Θεωρώ ότι ο Αντώνης στο μέλλον μπορεί να στελεχώσει και την Εθνική ομάδα. Τον στήριξε όλη η ομάδα και έδειξε τις δυνατότητες του και είναι και αυτό μέσα στα θετικά».

     

    BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα