Ντραγκίτσεβιτς: «Οι σημαντικές νίκες της χρονιάς»

Ντραγκίτσεβιτς: «Οι σημαντικές νίκες της χρονιάς»

bet365

Είναι αλήθεια ότι ο Τάντια Ντραγκίτσεβιτς τακτοποίησε κάποια… απλήρωτα γραμμάτια. Στα προηγούμενα τρία ντέρμπι της χρονιάς, ο Σέρβος ήταν σκιά του εαυτού του και φρόντισε στο σημαντικότερο παιχνίδι να βάλει φαρδιά πλατιά τη σφραγίδα του.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Δίχως την παραμικρή διάθεση υπερβολής, ο Σέρβος ήταν ο άνθρωπος που έδωσε πλεονέκτημα δώδεκα πόντων στον Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Με τους 20 πόντους που σημείωσε και τα 8/10 σουτ, όλ’ αυτά στο πρώτο μέρος. Ο ρόλος του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν διαφορετικός, άλλαξε εξάλλου και το «ύφος» του παιχνιδιού. Τα πιστόλια σίγησαν, οι άμυνες απέκτησαν πρωταγωνιστικό ρόλο κι αυτό το στιλ του παιχνιδιού μάλλον δεν τον εκφράζει. Είχε φροντίσει όμως να κάνει τη δουλειά πολύ νωρίτερα,.

«Ένιωθα καλά γι’ αυτό το παιχνίδι, ήμασταν αποφασισμένοι να καλύψουμε τις δύο ήττες στην κανονική διάρκεια κι αυτό κάναμε. Για μένα, αυτές οι δύο νίκες είναι οι πιο σημαντικές της χρονιάς», είπε ο Σέρβος και συμπλήρωσε. «Η χρονιά ήταν και παραμένει δύσκολη, είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας, αλλά ξέραμε ότι όλα θα παιχθούν σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω και να άλλαζα ορισμένα πράγματα, όπως για παράδειγμα την πορεία μας στην Ευρώπη. Το σημαντικότερο είναι ότι δεν χάσαμε ποτέ το ‘μαζί’. Κι έτσι ανατρέψαμε το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στους προηγούμενους αγώνες με τον ΠΑΟΚ».

Ο 31χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε και στη σειρά των αγώνων που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό βρίσκονταν (καταρχήν) μια ειδοποιό διαφορά σε σχέση με αυτήν που προηγήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Τώρα δεν θα έχουμε τόσο έντονο άγχος. Ξέρουμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε, αλλά θα παίξουμε ελεύθερα», είπε.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα