Πολ Τζορτζ ετών... 27! (vids)

Πολ Τζορτζ ετών... 27! (vids)

Πολ Τζορτζ ετών... 27! (vids)

bet365

Ο Πολ Τζορτζ συμπληρώνει 27 χρόνια ζωής και το gazzetta.gr θυμάται μερικές από τις καλύτερες στιγμές του στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ιντιάνα Πέισερς...

Ολυμπιακός – Εφές με επιστροφή, αν ο Πρίντεζης σημαιώσει τουλάχιστον 15 πόντους (21+).

Ο ηγέτης της Ιντιάνα βρίσκεται στη πρώτη γραμμή της επικαιρότητας όσον αφορά το μέλλον του στην ομάδα ωστόσο ακόμα παραμένει άγνωστο το «τι μέλλει γενέσθαι» όσον αφορά τις προθέσεις του.

Το σίγουρο είναι ότι μεγάλωσε μπασκετικά στην Ιντιανάπολις και δη στους Πέισερς, έχοντας επιλεγεί στο νούμερο «10» του draft το 2010.

Έχοντας φοιτήσει στο Fresno State της Καλιφόρνια, ο Πολ Τζορτζ ολοκλήρωσε την 7η σεζόν του στο ΝΒΑ έχοντας παίξει σε 448 παιχνίδια με 18,1 πόντους, 6,3 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Έχει πάρει μέρος σε τέσσερα All Star Games, έχει επιλεγεί τρεις φορές στην τρίτη καλύτερη πεντάδα του ΝΒΑ, ήταν μέλος της καλύτερης αμυντικής πεντάδας το 2014, ενώ είχε κατακτήσει και το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη του 2013.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε κατέκτησε και τον πρώτο τίτλο της καριέρας του και δη το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο...

Happy Birthday Paul!

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του...

 

NBA Τελευταία Νέα