Οι Σέλτικς θα αποσύρουν το νούμερο του Πιρς

Οι Σέλτικς θα αποσύρουν το νούμερο του Πιρς

bet365

Οι Μπόστον Σέλτικς σχεδιάζουν να αποσύρουν το νούμερο 34 του Πολ Πιρς, όπως ανακοίνωσε ο συνιδιοκτήτης της ομάδας, Wyc Grousbeck.

Το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των Κλίπερς στο ΝΒΑ έδωσε ο Πολ Πιρς, ο οποίος είχε ήδη γνωστοποιήσει πως θα ολοκληρώσει την καριέρα του στο τέλος της σεζόν.

Όλο το ΝΒΑ φυσικά τον αποθέωσε, με τον Κέβιν Γκαρνέτ να είναι ιδιαίτερα συγκινημένος.

Τώρα, ο συνιδιοκτήτης των Σέλτικς, Wyc Grousbeck, γνωστοποίησε σε ραδιοφωνική εκπομπή πως η ομάδα - στην οποία αγωνίστηκε ο Πιρς για 15 χρόνια - σχεδιάζει να αποσύρει το νούμερο 34 προς τιμήν του. Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές και αναμένονται ανακοινώσεις το επόμενο διάστημα.

Επίσης, ανέφερε πως στο μέλλον θα συναντηθεί μαζί του, ώστε να αναλάβει κάποιο πόστο στην ομάδα της Βοστώνης. «Έχουν γίνει συζητήσεις γενικά με ανθρώπους που είναι στο περιβάλλον του. Αλλά δεν έχουμε μιλήσει ευθέως με τον Πιρς, από την στιγμή που έπαιζε ακόμα. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως θα νιώθει πάντα ένας Σέλτικ και πως η Βοστώνη είναι το σπίτι του. Νομίζω πως θέλει να επιστρέψει. Είμαστε λίγο απασχολημένοι αυτόν τον καιρό, δόξα τω Θεώ, και θα μιλήσουμε μαζί του, όταν θα είναι η κατάλληλ στιγμή».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα